Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Trafik kazası sonrası tazminata temel olacak raporu nereden almalıyım?

leventtopal

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar yardım istiyorum.

Ankara'da bir şahincinin arkadan çarpması sonucu kolumda açık yara ile 2 kırık oldu, 15 cm 2 adet platin takıldı. Sigortadan tazminat alabilmem için MALÜLLÜK ORANINI BELİRTEN RAPORA ihtiyacım varmış.

Yattığım hastane vermiyoruz dedi. Bu raporu nereden alabilirim? Yardımcı olursanız çok memnun olurum. İyi günler

leventtopal

Geçmiş olsun. Eğitim araştırma hastanelerinden ya da tıp fakültesi hastanelerinden alabilirsin. Hacettepe üniversitesi tıp fakültesi adli tıptan alın.

Kardeşim rastgele aldığın raporla olmaz dava açılacak savcılık seni tıbbı geçmişinle birlikte tekrar adli tıpta inceleyecek bu süreci bir avukatla sürdürmelisin öyle el yordamıyla yol bulunmaz

Tam tesekkullu her hangi bi devlet hastanesine git. Verecegi raporla. Avukatla dava ac kendin basvuru yapma dusuk veriyorlar.

leventtopal

Bilgi ve sorularınız için derneğimizi arayarak ya da müracaat ederek, ücretsiz yardım alabilirsiniz.

İyi günler dileriz.

Sigorta Mağdurları Derneği

Üst Alt