Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Trafik kazası sonrası tibia kemiği kırığı oluştu. Hangi oranda rapor verilir?

semhocall

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar 08/09/2015 tarihinde motorsikletimle kaza yaptım sağ tibia kemiğimde alttan çivi takıldı fibula kemiğinde ise platin var
6 ay raporluydum suanda işe basladım ancak surekli olarak bir agri var ve ayak eklemimi cok az hareket ettirebiliyorum duz taban ayakkabi giydigim zaman sekmeler oluyor yuksek topuklu ayakkabi ile yuruyebiliyorum ameliyat oldugum bolge surekli olarak şişik benimki acik yaraydı tibia kemigi sol taraftan dışarı çıkmış durumdaydı
acaba ne kadar özürlülük oranı verirler benzer olay yasamış arkadaslar yardimci olursa sevinirim iyi günler dilerim..

Fibula ve tibia kirigi

Merhaba arkadaşlar 08/09/2015 tarihinde motorsikletimle kaza yaptım sağ tibia kemiğimde alttan çivi takıldı fibula kemiğinde ise platin var 6 ay raporluydum suanda işe basladım ancak surekli olarak bir agri var ve ayak eklemimi cok az hareket ettirebiliyorum duz taban ayakkabi giydigim zaman sekmeler oluyor yuksek topuklu ayakkabi ile yuruyebiliyorum ameliyat oldugum bolge surekli olarak şişik benimki acik yaraydı tibia kemigi sol taraftan dışarı çıkmış durumdaydı acaba ne kadar özürlülük oranı verirler benzer olay yasamış arkadaslar yardimci olursa sevinirim iyi günler dilerim..

Üst Alt