Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Trafik kazası sonrası verilen %10 raporla haklarım nelerdir?

melih_y1lmaz

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
İyi günler,18 Mayıs trafik kazası geçirdim sonrasında dalak alındı 15 gün yoğun bakımda uyutuldum sonrasında köprücük kemiğim platin takıldı sol kolum da çift taraflı kırık vardı platin takıldı, devlet hastanesinde heyet rapor dalak için %10 özür verildi ortopedi için 6 ay sonra karar verilecektir bu süreç içersinde raporluyum raporum 1 ay kadar daha uzatıldı asgari ücret çalışıyor 38 yaşındayım ,avukat siğortaya evrakları gönderdi ama her seferinde eksik evrak diye dönüş yaptı şu an mahkemeye verdi avukat siğortayı bu süreç ne kadar sürer ve ben siğortadan ne kadar ödeme alırım Bilgi verirseniz çok sevinirim iyi çalışmalar ...

2012de bende kaza yaptım karşı taraf 8 de 8 kusurluydu bu işlerden ugraşan takipçiden anlaştım o yürüttü bütün süreci hastane %20 heyet raporu verdi. mahkemeye verdik raporu. kazadan bir buçuk sene sonra karşı tarafın sıgortası 66bin verdi...

Üst Alt