Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Trafik kazası sonrası yaralı öğrencinin hakları nelerdir?

abdullah4278

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
öncelikle iyi akşamlar arkadaşlar forma yeni üye oldum ağustos 2018 tarihinde maddi hasarlı ve yaralamalı trafik kazası gecirdik aracım perte cıktı bu kazada aracda ailemle birlikteydik anaokulu öğrencisi kızım sağ bacağı kırıldı ve platin takıldı subat 2019 tarihinde de tekrar ameliyatla platini alındı ve doktoru çok şükür kalıcı bir hasarın olmayacağını belirtti ve kızım su an normal yaşamına döndü bu sürecte toplamda 40 gün raporu olup okuluna gidemedi karsı taraf 100 de 100 kusurlu oılduğu için sigorta şirketiyle konuyla ilgili görüşmeler yaptım ve yazısmaya başladım sigorta şirketinin en son bu gün göndermiş olduğu yazıda her hangi bir ücret talep etme hakkımızın olmadığı beyan etti bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşlara danbışmak istedim her hangi bir hakkımız varmı ona göre hukui sürece başlayacağım vereceğiniz bilgiler için teşekkurler

trafik kazalarında sigortalar sakatlık ve vefat durumunda tazminat öder .tedavi giderleri poliçeden karşılanıyor .çok bilmiş biri diyebilir sgk öder .asıl ödeme yapan poliçedir. bu durumda yapacak bir işleminiz yoktur .davaya gitmeniz durumunda kızın sakatlık raporu almazsa karşı vekalet ücretiyle karşılaşırsın .aaracın pert olduysa bedeli az buluyorsan dosyanı tahkime gönder tedaylı görüşmek istersende tlf:05327495986

Üst Alt