Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Trafik kazası sonrası yüzde 20 raporla ne kadar tazminat almalıydım?

Yıldız37

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar 2015 te kaza geçirdim ve leğen kemiği parçalı kırık oluştu pilatin vidalar derken 2ayda ayağa kalktım şükür sonrası malum aracı çantacı buldu bizi yani anlayacağınız bu davalara bakanlar sonrası davam açıldı heyet raporu aldım hastaneden yüzde 20 çıktı kabul etmedilet
adli tıptan bir daha 4 ayın sonunda oda gelmiş..

netice 8 bin tl çıkmış avukatım öyle dedi..
arkadaş burdan sonrasına bana yardım edermisinz paraçok az değilmi çekmelimiyim yada mahkeme sonucuna kadr beklemelimiyim..kusur oranını yüzde 75 bize verdiler..karşı taraf filo araç kiralama olunca.yaş 31. 2 çocuk anasıyım ağlanacak halime güler oldum..

tşkrler cvplarınızı bekliyorum

adli tıptan kaç oran çıktı ? çalışıyor muydunuz ? maaşınız kaçtı?

Adli tıp raporumu avukat çok düşük çıktı dedi ama rakam belirtmedi o yüxden güvenmek istemiyorum sonuçta aracı bunlar.nerden öğrenicem onuda bilmiyorum.çalışmıyordm

%20 devamlı özür oranını nerden aldınız ? Bence mahkeme yoluna gidin siz daha fazla miktar alırsınız.Fakat bize Kaza tarihinde ki yaşınız ve aldığınız maaş eğer çalışıyorsanız.Ve kusur oranı nedir bunları belirtin.

29 yaşım.1.5 yıl oldu kaza olalı kusur yüzde 75 bize verildi.ev hanımıyım.yüzde 20 yine devlet hastanesi verdi

Kabul etmediler sonra adli tıpda heyete girdim ama onun sonucuna ulaşamadım.aracılarda dosyalama ait hiç bir bilgiyi vrrmiyolar

MuratTamer bey bu hafta bu 8 binliraya beni ikna etmek için çok uğraştılar.temyize gitme zararlı çıkarsın dediler bişey değişmez sonuç yine aynı dediler.yinede kabul etmek istemedim bekliyorlar bu ay sonuna kadar karar ver dediler

yıldız hanım geçmiş olsun. herkesin imkanı farklııdr ama bana göre 8 bin tl çok düşük.ben olsam davadan vazgeçip uzlaşmam,ama bu paraya ihtiyacınız varsa.durumunuz sıkıntılıysa meblayı biraz daha yükselterek anlaşabilirsiniz,onlar size böyle teklif yaptıgına göre adli tıp raporlarınız hakkında mutlaka bilgi sahibidirler.siz bu raporlara ulaşamazsınız ama onlar bir şekilde ulaşmışlardır.

Şahinsqkuzmanı 2015 kaza tarihi.kusur bize yüzde 75 verilmiş ama devam eden bir davam vr sürücüye açtığım olumlu olması yüzde 80 gibi araçta köpek vardı bize o yüzden çarptı..itiraf etti o yüzden bekleyelim dedim tazminat için vekalet verdiğim şahıslara

Hakancan...bey ben o miktarı kabul etmedim bekleyelim dedim ama temyize gidince bunlar bana gerçekten çıkan parayı söylerlermi bana yine saçma bir miktarla gelicekler

Yıldız37
teklifi kabul etmeyin miktar çok çok az. sizin işi takip edenler biraz acemi sanırım. buarada sürücümüydünüz yolcumu. eğer yolcu konumda iseniz tazminatın %100 üne talipsiniz kusur oranı sizi etkilemez ve her iki sigortaya da birden talep etmelisiniz. şayet sürücü iseniz kusur oranına ve engel oranınıza göre miktar belirlenir ki bu şartlara göre çok az teklif vermişler. sizin konuma yakın daha 2 ay oldu vatandaşa daha önce 61 bin uzlaşma ile para verilmiş biz fark davasıyla sonrada 55 bin daha aldırdık ve oranı %19 du. karar sizin... ve son zamanlarda değişen kanunlar sebebiyle fark davaları kalktı ve siz bu teklifi şerh koydurmadan kabul ederseniz tekrar talep etme şansınız yok saygılar.

Şahin bey yolcu konumndayım araç benim üstüme ama

Birde kardeşim kullanıyordu aracı ama eksik hiç bir şey yoktu aracımızın

Yıldız37

%100 üne talipsiniz ve her iki sigorta şirketinede dava açın işin içinden çıkamazsanız bana tekrar yazın

Şahin bey..Araç sahibi aynı zamanda engelli olanda ben olunca olmuyor kesinlikle dediler..sizde tam tersini söylüyorsunuz gerçekten şaşırdım bu aracılardan kurtulup bir avukatlmı anlşsam acaba ama sözleşmede vr aracılarda...

tanıdığınız güvendiğiniz bir avukatla birlikte gerekçeli azl çekin aracılara hiçbirşey talep edemezler sözleşmede geçersiz olur bende kaza hasar işi yapıyorum. bende aracı şirketim.

amacımız işimizi icra edip hak ederek kazanmak haksız kazanç elde edenlere aman demeyin.

Çok tşk ederim biraz bekleyelim eğer zorlarsalar anlaşalım diye bende gerekçeli arz çekiyim

araç sizin üstünüze ve bindiğiniz araba kusurlu ise tazminat alamazsınız sadece karşı tarafın kusuru varsa % kaç ise ona göre tazminat alabiirsiniz

devir sahibi kendi aracında yolcu yada sürücü olması durumunda tazminat alamaz yıldız hanım dosyanız sulhen çözümdemi yoksa davamı açıldı bunları belirtirseniz sizlere yardımcı olurum
dosya davadaysa hangi avukata vekalet verdiysen senle dosya akibetini paylaşmıyorsa e devlet şifrenden dosya no ve mahkemeyi öğren git dilekçeyle başvur dosyanın fotokopisini size verirler
sulhen çözumdeyse kaza tarihi aracın plakasını paylaşırsan yapılan ödemeyi size tespit ederim çıkan rakam ise % 5 denk geliyor kusur dağılımana göre en az 30 binin üstü bir rakam olmalı

Davada daha ibrahim arslan said 4.mahkeme görülücek..ben ruhsat sahibiyim hemde yolcu durumndaydm ve tek yaralanan benim..uzlaşma adı altında teklif edilen 8 bin ben kabul etmedim beklemedeyim..bana aracılar kızdı almadığım için zorladılar bile yinede kabul etmedim 8 binlira zaten harcadım bu yolda onuda almam ama sonuca giderşm

Öncelikle E-Devletten adınıza açılmış bir dava var mı yok mu onu öğrenin.Eğer ki dava yoluna gidilmişse adliyeden davanızla ilgili herşeyi öğrenebilirsiniz.

Trafik kazasi yüzde 20 rapor la ne kadr tazminat alirim

Ben 2015 te kaza geçirdim leğen kemiği platin vida falan takıldı sonra malum aracı denilen insanlarla anlaştım ve beni 8 bin tl tazminatla kandırmaya çalıştılar bende vekaleti dün geri çektim..yaş şimdi 31 yüzde 20 devamlı raporm. .asli kusur bize verildi yüzde 25 hakliymisiz durumda dair bilgisi olan yazarsa sevinirim tazminatın gerçekten 8 mi iptal ettirdigim vekalet ve sözleşmeden zararlı ckarmiyim

Üst Alt