Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Trafik kazası sonrasında fermur kemiğim kırıldı. Rapor oranım %5. Çok düşük değil mi?
arkadaşlar ben trafik kazası sonucu iki fermur kemigimde kırıldı birisi parçalı iki femur kemiğime de çivi takıldı şimdi raporu aldım ve % 5 verdiler bence bu oran çok düşük sizce ne dersiniz ne yapmaliyim
Selamunaleykum. Geçmiş olsun. Tazminat aldınız mı acaba %5 orana ne kadar verdiler? Bende de sağ ayakta femur ve tıbıa kırığı mevcut, platin takıldı. Medikal sigortadan verecekleri oranı ve ona göre tazminatı bekliyorum.
merhaba arkadaşlar bugün devlet hastanesinden engelli sağlık kurul raporu aldım ama raporda geçerlilik süresi 2 yil yazıyor bu raporla sigorta şirketine başvuru yapabilirmiyim ben
sakın yapmayın.
yaparsanız, aleyhinize olan bir belgeyi sigorta şirketine vermiş olursunuz.
6 ay sonra başka bir hastaneden rapor almayı deneyin ve o raporla şirkete başvurun.
bu arada kaza ne zaman olmuştu? nasıl yaralandınız?
5 ocak 2016 tarihinde kaza yapmıştım iki femur kırığı oldu şimdi nasıl bir yolda gitmeliyim bilgi verirmisiniz bu raporla neden başvuru yapamam elimde 5 tane örneği var
sigorta şirketinden tazminat talep edebilmeniz için sürekli sakatlık raporunuzun olması gerek ama bu rapor sürekli değil süreli.
tedaviniz devam mı ediyor? kazadan bu yana uzun zaman geçmiş ama buna rağmen 2 yıl süreli rapor verilmiş size. yakında tekrar ameliyat falan mı olacaksınız?
tedavi sürecim bitti hayır ameliyat filan olmayacağım yarın hastaneyle görüşmeye gideceğim bakalım ne diyecekler ben trafik kazasında yaralandım bu rapor kabul olmuyor surekli olmasi lazim diye