Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Trafik kazası sonucu % 18 kalıcı raporum var. Ne kadar tazminat alabilirim?

feraye35

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar,

Geçirmiş olduğum trafik kazası sonucu omurgamda 6 adet kırık bulunuyordu. T 11 - T 12 kırıklarına Vertebroplasti uygulandı. Diğer kırıklar için ise 2 ay sırt üstü çelik korse ile yatmam gerekti. 2 aylık rapor süremin bitiminde fizik tedaviye başladım ve şu an iyi durumdayım. Hakem hastaneden aldığım raporda % 18 kalıcı özürü bulunmaktadır yazıyor.

Otobüs şöförünün uyuması sonucu gerçekleşen bir kaza. Şu an evraklarımı sigorta şirketine gönderdik. Tahmini olarak ne kadar sürecek sizce bu işlemler ve ne kadar tazminat alabilirim ?

bIrde güvence hesabı diye bir yer var,orayıda bir arastırın adınıza işlem yapıyorlar tazmin olarak

murat 01;

ya arkadaşım ben anlamıyorum sizin gibilerini konu hakkında detaylı bilgi sahibi olmadan milleti neden yanlış yönlendiriyorsunuz.

adam yukarda mesajında yazmışki ŞOFÖRÜN UYUMASI sonu kaza olmuş ve evrakları SİGORTA ŞİRKETİNE göndermiş demekki sigorta şirketi belli,şoför belli

ee sen ne diyorsun sende adama diyorsun ki güvence hesabına başvur,güvence hesabı sadece faili mechul kazalarda veya belli olan aracın sigortasının bulunmaması koşulu ile sorumludur.

Öncelikle geçmiş olsun...

Anladığım kadarıyla siz otobüste yolcuyken kaza gerçekleşmiş. Burada özellikle dikkat etmeniz gereken konu öncelikle otobüs için yapılan "Zorunlu Taşımacılık Sigortası" na başvurmanız gerekecektir. Eğer direk otobüsün Trafik poliçesi (ZMSS) başvurduysanız, başvurunuz reddedilecektir.Çünkü Trafik Sigortacısı, taşıma sigortasını aşan tazminatlardan sorumlu olacaktır.

Eğer taşıma sigortası yoksa bu durumda güence hesabına başvurunuz.

Ayrıntılı bilgi için sitemizde bulunan makalelerden yararlanabilirsiniz.

Üst Alt