Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Trafik kazası sonucu %26 oran verildi. Alabileceğim tazminat miktarı..?

F8rhat

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Sayın arkadaşlar,

Öncelikle hepinize iyi günler diliyorum.

19.02.1989 doğumluyum. 08.04.2015 tarihinde bir motosiklet kazası geçirdim. Bana çarpan da başka bir motosikletliydi. Karşı tarafta hem kırmızı ışık ihlali hem de 180 promil alkol vardı. Trafik raporlarında benim tamamen kusursuz olduğum belirlenmiş durumda. Kazada sol ayağım, tarak kemiğinin biraz daha alt tarafından, yani tam ortadan koptu. Çok şükür yerine dikildi. Mersin Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Biriminden %26 sakatlık oranı raporu aldım. Kazanın olduğu tarihte net maaşım 1690 TL idi. Bu bilgiler ışığında, karşı tarafın trafik sigortasından alabileceğim tazminat miktarı nedir?

Dip not olarak şunu da eklemek isterim. 19 Mart tarihinde kaza tarihindeki işime başladım ve yaklaşık 20 gün sonra 8 Nisan tarihinde bu kazayı geçirdim. 19 Mart-30 Mart arası ve 1 Nisan-8 Nisan arası SGK girişim ve bordrom eksiksiz bulunuyor. Bu şartlar altında tazminatım, yeni iş yerimdeki maaşıma göre mi hesaplanır, yoksa geçmişe yönelik maaşıma göre mi hesaplanır?

Teşekkürler.

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun. kabaca 135 bin ile 155 bin arası. net hesaplama için simader ile bağlantıya geçin.
mutlaka kendinize bir avukat tutun. avukat dışında kimseye vekalet vermeyin.

Teşekkür ederim. Kaza tarihinden bu yana tüm hukuki işlerimi takip eden bir sigorta avukatım var ancak aktüerya hesabı ile ilgili hiç bir bilgisi olmadığını söylüyor yada rakam vermek istemiyor, bilemiyorum. Bu konuda sizlerden bilgi ve yardım almak istemiştim.

Üst Alt