Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Trafik kazası sonucu %6 heyet raporuna ne kadar tazminat alırım?

Suat4160

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba, 21.10.2018 tarihinde karşıdan karşıya geçerken gece saatlerinde kişi veya kişiler tarafından araçla üzerime sürülerek bana vurdular yere düşmem sonucu sol ayak bileğimden araçla geçtiler parçalı kırık oldu platin var şuanda adli vaka olarak polis raporu tuttu araç plakası ve kişi belli değil meçhul, ameliyat oldum hala da raporluyum guvence hesabına başvurdum malulıyetımın gıderılmesı ıcın benden heyet raporu ıstedıler heyete gırdım %6 heyet verıldı ve heyette daimi yazıyor sürekli. Yaşım 32 kaza esnasında bürüt maaşım 2216 sizce ben %6 sonucu ne kadar tazminat alırım ? Her ağızdan bir ses çıkıyor aylardır bu siteyi takip ediyorum sizlere sorma gereği duydum.

Herkese merhabalar. Tahkimin sitesinde kontrol ettim. E-imzalı karar sisteme yüklenmiştir yazıyor. Ne demek oluyor bu? Yardımcı olursanız sevinirim.

Suat bey geçmiş olsun,
Öncelikle şunu belirtmek isterim ki, site içerisinde bir kaç kişiden gördüğüm kadarıyla, şu kadar çıkar bu kadar çıkar denilmekte ve bu insanları yanlış yönlendirmektedir. Şahsi fikrim iyi bir avukata danışın, alacağınızı biraz geç alın ama son kuruşuna kadar alırsınız. Tazminat hesaplamaları yani aktüerya hesaplamaları kolay bir hesaplama yöntemi değildir. Bu nedenle harici söylenenlere güvenip hakkınızı ziyan etmeyin. Bu arada Güvence hesabına başvuru yaptıysanız, evraklar tamamlandıktan sonra bir miktar ödeme yapılır ama ödenen bu rakamlar muhakkak eksik oluyor. Bu arada bende izmitte oturuyorum, Gebze'ye selamlar :) Tekrar geçmiş olsun

bu rapor oranıyla alacağın para 53 bin liradır sulhen çözümde 45 iş gününde alacağın para.forumda birileri avukat işi hesapla nobel tıp ödül alan ancak yapabilir .davaya gidildiğinde 53 bin liranın yıllık faizini alırsın alınacak faiz kdv olarak geri döner
fazla aldığını kabul edelim 1 ay bundan önce dolar 5200 tl bu gün 6 000 tl dava 3 sene sürmüş 53 bin liranın faizi en iyi ihtimal 15000 tl o zaman dolar ne kadar olacak bi hesaplayın derim .davada yada çözümde dosyanı kime verirsen ver işlemi 3 ayda bitir diyeceksin geride kalan bakiye olursa o zaman onadavaaçsın gitsin 50 sene mahkemede uğraşsın

Arkadaşlar merhaba bana %10 heyet raporu verdiler ancak ben bir hasar şirketi ile anlaşmış vekelat vermiştim 5aydir arıyorum bana sürekli dosyamin hesaplamada olduğunu söylüyorlar bu hesaplama işlemi bu kadar uzun mi sürüyor yoksa kandirildim mi bilmiyorum benim adıma parayı alabilirler mi?

Bence derin bilgi edinmelisin 5 ay sürmesi imkansız paranı almış olabilirler sigorta şirketini aramalısın

sigorta şirketini biliyormusun burdan yada özelden paylaşırsan aracın plakasını ,ruhsat fotokopisini ulaştırırsan bütün detayları öğreniriz

Gerçirdigim trafik kazasından dolayıYüzde 20 rapor aldım
Kaza tarihi 02.03.2018
Yaş 34
Aylık gelir 6000

Ne kadar tazminat alabilirim

bu rapor oranıyla alacağın para maaş bordron dediğin gibiyse sigorta sana 360 bin öder olayda 2 araç varsa her ikside kusurlusa alacağın para 446 400 tl

Üst Alt