Merhaba arkadaşlar, 27.06.2011 tarihinde Ayvalık Gönül Yolu'nda gece saat 1:30 sularında 3 arabanın yanyana geçebileceği bir yolda ben 35km. hızla giderken karşıdan gelen 37 promil alkollü, ehliyeti yanında değil iken ve arabasının da sigortası yok iken benim kullanmış olduğum araca doğru zikzak çizerek kafakafaya çarpışmak üzere gelirken ben ölümcül kazayı engellemek için şerit değiştirdim ve sol tarafa direksiyonu kırdım. Ve fakat şahıs, benim kırdığım yöne direksiyonu tekrar kırınca çarpıştık ve yanımda eşim ile oğlum vardı. Yapılan keşiflerde (3 defa keşif yapıldı) karşı taraf 8/8 suçlu bulundu. Maddi ve manevi tazminat davası açtım ve mahkememiz hala sürmekte. Eşim bel fıtığı oldu ve bir ameliyat geçirdi, ayrıca sol gözünde bulanık görme ve şaşılık oluştu ve bundan da ameliyat oldu. 1 ay boyunca sanki şuursuz bir vaziyette idi. Oğlumun kafa tası çatladı ve 24 saat müşahade altında kaldı, bu süre zarfında kendini yenilermiş ve yenilemiş. Benim sağ bacak femur kemiğim kırıldı ve bu güne kadar 3 ameliyat geçirdim. Bacağimda 3cm kısalma mevcut. <br> Şimdi sorum şu: Adli tıptan raporlarımız geldi, oğluma % 0, Eşime % 0 ve bana %37 iş göremezlik raporu verilmiş. (İsterseniz raporun içeriğinin tamamını da kopyalayıp yollayabilirim) Bu rapora istinaden kimi avukatlar bu rapor kalıcı değil diyor, kimi avukatlar ise kalıcı rapor diyor. Bunun kalıcı mı değil mi olduğunu nasıl öğrenebilirim ve eğer kalıcı ise bu sonuçla alabileceğim tahmini tazminat nedir? Şimdiden teşekkür ederim...