Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Trafik kazası sonucu babamı kaybettim. Ne yapmam gerek?

Konular
14
Reaksiyonlar
0
trafik kazası sonuçu babamı 16.09.2014 tarihinde sabah saat 8:45 kaybettim :(

hastane bize öyleden sonra 2 gibi haber verdi ...

simdi akrabalar sgorta para verecek gerek yok babanın kemiyi sızlar felan deyip duruyorlar

babam emekli idi . 1945 dogumlu (69) yasında bakmakla yükümlü annem ve ben varım %87 raporum mecut

özel bir hastanede hasta danışmanıyım arkadaşlar ltfen bu konuda ne yapam gerekiyor

sgorta ile görüşüp gerekli islemleri yaptırayım mı fabrika servisi ile kaza yaptı yapan adam 68 yasında şeker hastası ve panik atak hastası imiş

ve emekli oldugu için sgortasız calısıyor .. bunun içinde dava acayım mı

sizde sgorta bu konuda ne düşünür ve neler yapmalıyım ...

Bir avukata danışın ve sonuna kadar haklarınıza sahip çıkın , sakın davadan vazgeçmeyin ! unutmayın giden can ! , mal değil !.

Öncelikle geçmiş olsun dilerim...

İlk olarak SGK ya başvurarak iş kolundan gelir bağlanmasını talep edin bu başvurunun yapılması için babanızın sigortalı olmasına gerek yoktur. Bunun yanında destekten yoksun kalma tazminatı için anneniz ve kendiniz adına sigorta şirketine başvurun ödeme yapacaklardır.

Merhaba,
Öncelikle başınız sağolsun. Babanızın kazada herhangi bir kusuru var mı? Yolcu konumundaysa herhangi bir sıkıntı yok. Sürücü babanız ise kusur durumuna göre alınacak tazminat değişecektir. Aynı zamanda iş kazasına da sokulabilir. İşveren sigortasız işçi çalıştırdığı için yüklü bir ceza öder. Fakat öncelikle kusurlu aracın sigorya şirketine başvurmanızı oradan tazminatı aldıktan sonra SGK'ya başvurmanızı tavsiye ederim. Anneniz destekten yoksun kalma tazminatı talep edebilir. Kusurlu araç sürücüsü ve işletmecisinden; siz, anneniz ve diğer kardeşleriniz ile sağ ise babaanne ve dedeniz de manevi tazminat isteyebilirler.

Saygılarımla

Av.Gökhan T.

Geçmiş olsun basınız sağolsun. Olayı tam olarak anlatabilirseniz hukuki boyutu ve tazminatı ile ilgili bilgi vereb
ilirim

Üst Alt