Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Trafik kazası sonucu kalçam kırıldı. Haklarım nelerdir?

KemalDuman

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
7 ay önce trafik kazası geçirdim karşı tarafın 8 de 8 suçlu olduğu raporlarla tespiti var ben hastane kontrollerime gidiyorum kalçamda 2 parça kırık var çalışamadığımdan hastane ıstırahat raporum var benim merak ettiğim özür raporu kalça kırığına kaç olur bu konu ile ilgili bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirmi karşı taraın sigortasından tazminat olarak yararlana bilirmiyim

Arkadaşım bak yaralanmalarda 1 yıl içerisinde dava açman hakkın var 2 yıl içerisinde zaman aşımına uğrar benimki öle oldu sakın geçikme tut bir avukat aç davanı

geçmiş olsun raporu doktorlar bilir. tazminat konusuna gelince karşı taraf araç sahibine sürücüsüne tazminat açabilrisin ayrıca trafik sigortasından aldığın rapora göre tazminat almam hakkın var

kemalduman
geçmiş olsun, öncelikle tedavini bitir, tedavin bittikten sonra tam teşekküllü bir devlet hastanesinden durum tesbit raporu al, sigorta şirketleri genelde uzuv kaybı yoksa eğer kazadan 1 yıl sonra alınan raporları kabul ediyor, bu 1 yılı tedavi süresi olarak kabul ediyorlar.
karşı arabanın sigortasından tazminatını alabilirsin.
takıldığın bir konu olursa yine buradan sorabilirsin.komisyoncular sana özelden yazmaya başlamışlardır.

Üst Alt