Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Trafik kazası sonucu L1'de kırık oluştu. Sırtımdaki ağrılar..?

loks

Üye
Konular
17
Reaksiyonlar
0
merhaba. trafik kazası sonucu L1 de kırık oluştu yarı kesi var. bacak kuvveti arka grup kaslar hariç iyi her iki ayakta düşük ayak var. çift kanadyen kullanıyorum.

sormak istediğim şu: sırtımdaki ağrılar hiç geçmedi, bazen dayanılmaz oluyor, ağrı platinlerin biraz aşağısında oluyor ağrıyla beraber ayak tabanında aşırı yanma ve karıncalanma oluyor, acaba sebebi ne olabilir
sizde de durum aynı mı? bu ağrılar normal mi?

yardım ederseniz sevinirim...

Geçmiş olsun
kazayı ne zaman geçirdiniz bilmiyorum böyle şiddetli ağrıların olması anormal bi durum bende arada ağrı oluyor ama genelde çok oturduğumda veya zorladığımda oluyor size tavsiyem doktorunuza danışmanız mr sonucunda orada herhangibir uyumsuzluk olup olmadığı görülebilir.

sırttaki platinlerin yerinden oynama sağa sola kayma ihtimalleri olabiliyor mr çektirmek en doğrusu bence

teşekkür ederim cevaplarınız için. kaza 3 yıl önce oldu. bi kaç doktora gittim defalarca mr röntgen çektirdim doktorlar bir şey görünmüyor herşey normal dedi.doktorun biri ağrı olunca ayak tabanında yanma karıncalanma oluyorsa sinire baskı vardır dedi mr istedi mr a bakıp yok birşey dedi.platinlerde de bi sorun yokmuş. diğer tecrübeli arkadaşlarında cevaplarını bekliyorum...

yalnız kalp;
Teşekkür ederim ilginiz için. doktorlar birşey yok diyor sadece Dr.Cahide Topsakal sinire baskı var dedi bir iki şey daha söyledi platinlerle ilgili. Onunda hakkında çok şey söylendi kötü niyetli diye kime güveneceğimi şaşırdım. diğer arkadaşlarında yorumlarını ve yardımlarını bekliyorum...

cahide topsakala güvenemiyorum ama diğer doktorlarda birşey yok diyor, birşey yoksa niye ağrı olsun. memleketten uzaklarda kaza geçirdim ameliyatı yapan doktor şimdi nerelerde hiç bilmiyorum aynı yerde olsada ta oralara gitmem çok zor

Ayhan Attar diye tanınmış biri var ona da gittim de birşey çıkmadı zaten ünlü olanlar doğru düzgün ilgilenmiyor. en iyisi iyi ama henüz ünlü olmamış bi doktor bulmak. teşekkür ederim ilginiz için..

yeterince oldunuz ilgilenmenizde yeter tekrar teşekkür ederim

arkadaşım benimde L1 kırığı oldu bende de arka grup zarar gördü platin varkende hatta platinler yerinden oynamıştı öyle 2,3 ay gezdim işe gidip geldim amaliyattan sonra platinleri aldılar platinler alındıktan sonrada hiç sırtımda ağrı olmadı ayaklarda parmaklarımda yanma ağrı oluyo çok yürüyünce belimde çabuk yorulma , ağrı oluyo ama sırtımda hiç ağrı olmadı sana bir dr. adı vereceğim ama fiyatı biraz pahalı sadece randevu almanız yetmeyecek çalıştığı hastaneye yönlendirecek orada bir proğram dahilinde enaz 15,20 filim çekiyorlar, tabi hepsi benim şahsi görüşüm genelde öyle yapıyor belki senden istemeyebilir, baya bir paranı alacak işini çok iyi biliyor ama hatta bu bel omur işinde türkiyede ençok bilimsel yayını olan prof. istersen özelden adını telini yazarım ...

Arkadaşım bu ağrılara nöropatik ağrılar denıyor.Hiçbir ağrı kesici ilaç fayda etmez.Tekçare ağrımerkezi olan bir hastaneye gidip orada tedaviye başlamanız özel ilaçlar veriliyor bunun için.
Ancak bende yıllardır (19 yıl) bu agrıları çekiyorum.Geçen yıl egeüniversitesi ağrı merkezine gittim.Bana neorontin ile tedaviye başlandı ilk 3 ay iyi gittisonra agrılar devam etti dozu arttırdı Dr. tekrar biraz faydasını gördüm,fakat bu kışbaşında ilaçtan kaynaklanan psikolojik sorunlar yaşamaya başladım (içekapanma,korkular,mutsuzluk) bu benı ağrıdansa daha fazla etkiledi ve onun için ilacı bıraktım.
Birde vucudunda bir enfeksiyon yada farklı tepkiler olduğunda onu ağrı olarakta algılıyoruz (bende özellikle grip yada idraryolu enfeksiyonuolduğunda aşırı agrı olur)

Sen yinede bir ağrımerkezine git, ilaçtan farklı tedavi yöntemler var belki onu uygulayabilirler.

Üst Alt