Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Trafik kazası sonucu L3 kemiğim kırıldı. Oturmakta zorluk çekiyorum

Sercan Doğan

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Öncelikle merhaba burayı ilk defa keşfettim ve benim gibi bir çok kişinin ameliyat olduğunu ve birbirine yardımcı olduğunu gördüm bu gerçekten çok güzel bir şey çünkü doktorum bana sürekli aynı cevapları vermesi sinirimi bozmaya başladı.

22 Temmuz 2020 tarihinde trafik kazası sonucu omurilik l3 kemiğime platin ve vida atıldı ağrılarım ilk 2 ay çok sancılı geçti zamanla kendimi toparlama başladım iki topuğum üstünde yürürken sağ ayağım otomatik kendiliğinden düşüyordu kaburgamdaki kırıklar yüzünden evde 4 ay yatakta yattım tabi bu zaman içinde ufak tefek yavaş yavaş olsa yürüyebiliyordum 4 ayın sonunda belimdeki korse komple çıkardım ve fizik tedavi başlıya bildim ve kendi basıma rahat rahat yürüyebiliyordum ama oturmakta zorluk çekiyordum yaklaşık 20dk sabit oturduğumda sağ ayağımdan kalçama kadar gerilme ve benzeri olmayan bir acı ile kendimi mecbur yatak uzanmak zorunda kalıyordum fizik tedavi sayesinde iki topugum üstünde yürüyebilme başladım ve sağ bacağım kendiliğinden düşmemeye başladı

suan tam olarak eski gücümü topladım kendi işlerimi çok rahatlıkla yapabiliyorum tek sorunum oturamamak sabit bir koltukda sandalye vb ne olursa olsun 40dakka dayanabiliyorum ve sağ kalçamda ağrı oluyor dayanamıyorum yatak uzanınca 5dakka sonra kendiliğinden geçiyor size sormak istediğim Ömür boyu böyle devam eder mi? Yoksa kendiliğinden zamanla geçer mi

suan kazanın üstünden tam olarak 1sene 5 ay geçti doktoruma sorduğum zaman büyüğünü ve küçüğünü tutabiliyorsun allahtan başka ne istiyorsun diyor tabiki şükrediyorum Halime ama beni bir yere yönlendirme veya şunları yaparsan daha iyi olur gibi hiç bir şey söylemiyorlar ve oturamamak benim gerçekten psikolojimi bozmaya başladı bu konu hakkında bilgisi olan varsa cevaplarsa çok sevinirim benim geçirdiğim gibi durumu olan olursa bu süreç nasıl ilerliyor o konuda ben yardımcı olabilirim şimdiden değerli yorumlarınız icin çok teşekkür ederim :)

Sercan Doğan

Geçmiş olsun. Fizik tedaviye devam et. Yaz geldiği zaman denize gir ve sırt üstü yüz zamanla toparlarsın moralini bozma lütfen.

gecmis olsun.
bizim bir yakinimizda otobusten arka ustu dusunce Lbilmem kac kirigi olmus, ameliyattan sonra oturmada zorlaninca ortopedik, SIMIT GIBIbir minder almisti. ismini bilmiyorum.
ortasi oyuk olunca biraz rahat ediyorum demisti. isterseniz arastirin.

Öncelikle değerli yorumlarınız icin çok teşekkür ederim zaten yüzme çok fazla yaptım suan havalar soğuk olduğu icin mecburen kapalı havuza gidiyorum ayakta durduğum zaman dizlerimi kırmadan platin yüzünden en fazla ellerim diz kapaklarımın biraz altına kadar geliyor daha fazla yanı parmak uçlarıma deyemiyorum tazminat olayına gelirse onuda arıyan sigortacılardan birisi ile anlaştık. Söylemiş olduğunuz simit normalde kuyruk sokumu zarar görenler kullanıyor anlatmak istediğinizi çok iyi anladım denemeden zarar gelmez onuda denicem tabi ama insan nereye giderse gitsin onu yanında taşıyamıyor ben belki benim gibi daha önce kaza geçirmiş su kadar zamanda geçti şunları yapınca düzeldi gibi insanın kendini motive etmesi için çözümler arıyor hiç aklıma gelmezdi oturmakta zorluk çekeceğim :(

Arayan kişi danışmanlık firmasi olmalı bunlar Urfa'dan tut mezarda bile adamları var. Kaza gecirenleri anında bulurlar. Size tavsiyem uyap vatandaş portalından dosyanizi takip ediniz. Alacağınız tazminatin yarısını elinizden almasınlar bunu yaşayan çok fazla mağdur insan var. Havuz ve hamam gibi yerler çok riskli covid virüsü devam ediyor. Denize gir ve sırt üstü yüz dememin sebebi l3 l4 l5 ancak bu şekilde toparlıyor.

Pa_Pi
Sakın hasar danışmanlık firmalarına vekalet vermeyin sakın ben yaptım siz yapmayın imza yetkisi veriyorsun parayı alim hemen diğe haberin olmadan 3 kuruşa kapatıyor dosyayı

Haliltrgt

Aynen öyle tazminatın yarısını alır elinizden ve üzerine soğuk bir su içersiniz. Bu platformda kaza geçirenleri takip edip, müşteri arıyorlar ve admin bunlara bir çözüm bulamıyor.

Sercan Doğan
Çok geçmiş olsun benim L1 L2 L3 L4 hafif kırık L5 T12 Patlama kırığı 12 vida ila sabitlendi ortaya vida koymadı kas katı kesilmiyim diğe ama ne arkam desteksiz otura biliyorum ne de uzun yürüye biliyorum 2 yıl olucak hala aynı hala da raporluyum nasıl işe başlıycam bilmiyorum

Pa_Pi
İnanmayan zaten versin sigorta arabuluculuk evraklarını imzalamışlar 50 bine dosyayı kapatmışlar adi şerefsiz herifler. Avukat tutum tekrar arabuluculuk iptali için r de raporum yüksek çıkarsa ancak öyle kurtarabilirim siz siz olun kimseye imza yetkisi vermeyin ya da özel sözleşme yapın

Haliltrgt

Özel mesaj atarak telini yaz. Sana bu danışmanlık firmasından nasıl kurtulacağını yarın öğleden sonra arayıp anlatırım. Bu platformda bir arkadaşı danışmanlık yapan hasar tespit firmasindan kurtardım ve tazminatı ile ev aldı. Bu danışmanlık firması ile devam etse Hindistan'da kullanılan üç tekerlekli patpati zor alırdı.

Selamlar, öncelikle geçmiş olsun. Ben de 2,5 ay önce omurilik vidalama ameliyatı oldum şu an sizin ki gibi otururken belimden sol üst bacağımın arkasına kadar uzanan gerilme hissi ve ağrı oluşuyor. Yatınca rahatlıyorum siz ne durumdasınız bu probleme çözüm bulabildiniz mi ? Sercan Doğan

Üst Alt