Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Trafik kazası sonucu L3 kemiğinde kırık oluştu. Tedavi süreci..?
Öncelikle hepinize sağlıklı günler diliyorum. Konu başlığında da belirttiğim gibi trafik kazası sonucu belimde şiddetli ağrı hissettim ve kaza anında bacaklarımda his kaybı olamamasına karşın hareket etmeden ambulansı yerde uzanarak bekledim.
Doktor tomografi sonucu L3 kemiğimde kırık tespit etti. 21 yaşındayım ve çelik korse tedavisine başladık.
Korse ile bütünleştim rahatsız edici gelmiyor çünkü başka seçeneğim olmadığını biliyorum. Bugün 3. günüm. Benim sorum iyileşme sürecim. Doktorum net birşey söyleyemeyiz dedi. Aynı durumu yaşayan varsa yardımcı olabilir mi lütfen? İyileşme süreçlerini merak etmekteyim. İlk gün şiddetli ağrılarım vardı. Şuan ağrılarım daha az belimi hareket ettirmedikçe ağrım olmuyor. Bacaklarımda güç kaybı yok. Ancak doktor güç kaybı hissedersen acile gel dedi buda içime kurt düşürdü. Kısaca sorularımı özetleyim;
GATA'da tedavi gördüm sizce ikinci bir doktora görünmeli miyim?
İyileşme sürecim ne kadar sürer?
Haziran ayında yapmam gereken staj var ve çok iyi bir yerde staj ayarlamıştım poliklinikteki kontrolümde doktor iyileşirsin stajını yaparsın dedi ancak sizin fikriniz nedir?
Acildeki teşhisi koyan doktor kırık dedi ancak poliklinikteki doktor çatlak dedi farkları nedir? Neden farklı şeyler söylediler?
Tedavinin işe yaramaması gibi bir ihtimal var mı? İçimde çok kuşkular var.
Şimdiden hepinizden Allah razı olsun. Hepimize gani gani şifa eylesin.
Benimde Kaza sonucu 12. Bölge omurga kalça kemigimde kırık oldu ve sağ omuz kuregimde kırıldı tek taraflı bı kazaydı ben arkada yolcuydum 160 la sete girdik şoför de alkol vardı sene 2012 idi avukata vekalet verdim daha heyete girmedim 6 sene sonra avukatlar tarafından arandim tazminat hakkım oldugu söylendi benim bilgim yoktu bı konular hakkında belimde en son doktor muayenesi nde kalça kemigimde göçük meydana gelmiş operasyon gecirmem gerek mis dolgu yapılarak korse kullanmıştım çelik 3 ay kıpırdamadan yattım kazadan ötürü belimde bunun sıkıntılarını çekiyorum suandada tazminat hakkım olurmu lütfen bilgi verirmisiniz kaza zamanından 1 s ne sonra evlendi m 1 çocuğum oldu ozaman bekar ve issizdim
Tazminat hakkiniz bulunmakta. Hatta yillar sonra ayni yerden tekrar bir kirik yasarsaniz (bilindigi uzere kirilan yer tekrar kirilmaya musaittir Allah korusun) ayni tazminat davasini tekrar bile acabiliyorsunuz doktordan dogru raporu alip. Kisaca suanda da tazminat hakkiniz bulunmakta. Tazminatinizi alirken yasadiginiz kazanin hala gunluk hayatinizi olumsuz etkiledigini vurgulamayi unutmayin. Tekrardan gecmis olsun.
Bu arada bana actigim konuda kimse yardimci olmadi ben baska birisi ayni sikintiyi yasarsa diye yazmak istiyorum deneyimlerimi.
Ilk gunlerde cok sikinti cektim oturup kalkarken cok canim yandi ve mumkun oldukca hareket etmemeye ozen gosterdim. Gitgide duzeldim ve bir ayin sonunda hafif agrilar disinda iyilesmistim ancak doktor bir bucuk ay kullanmami istedigi icin bir bucuk ayin sonunda korsemi cikardim. Suanda oldukca saglikliyim Allaha sukurler olsun. Stajima gidiyorum. Tek diyecegim sey siddeti yada durumunuz farketmeksizin duanizi eksik etmeyin ve yapacaginizdan emin olun. Herkese selamlar diliyorum.
benım t12 de çökme kırıgıydı 1 yılda zor kaynadı suan 2,5 yıl oldu sanırım tekrar kırıldı eskısı gıbı olamıyoruz zorlanınca çok kolay kırılıyor hayatı yan gelıp yatarak gecıremıyoruz kı çok zor allah yardım etsın benım gıbı olanlara hep agrıyla dolaşıyorum
Bende aynı kareldesim hareketlerinde günlük çok zorlanıyorum kaza yapan alkolluydu ben arkada yolcuydum 2012 senesinde smdi avukata verdim omuz kuregim filanda kırıldı 3 ay yattım çelik korseyle tazminat alır mıyım bilginiz varmı çok merak ediyorum ?
alırsınız 10 yıl zaman aşım süresı bıldıgım kaza tespıt tutanagını alın orda arac plakasının hangı sıgorta şirketınden kestıgı yazar o sıgorta sırketını arayın detaylı bılgıyı verecektır onlar sızı kaza branşına yönlendırıyor zaten gereklı evrakları da söyluyorlar zaten
Ama ben hukuk bürosunda avukata vekalet verdim 1 ay oldu raporlarim filan yok elimde onlar bulyomus %15 anlastm ahtikabza almadan para yetkisi vermedin vekalette çok merak ediyorum alabilcekmiyim diye sizin dediklerinizi bilseydim ben kendimde ypardm hiçbir konuda bilgim olmadığı için bunu seçti m hayrlisi olur inşallah çok saolun
Özdemir Kubilay siz tazminat aldınız mı peki ben arkadaşın arabasında arkada yolcu iken oldu kaza ?
[FONT=sans-serif]% 5 iş güç kaybına 24 bın aldım evraklarıda kendım yollamıştım tabı aldıgınız maaş yaşınız vs de etkılı ayrıca kırıgınızın nerde oldugu da heyet raporunda kı oranınız [/FONT][FONT=sans-serif]%15 se alırsınız yıne ıyı bışey [/FONT]
Olayın üzerınden zaten 1 yıl geçmesı lazım tedavı suresı 1 yıl olarak degerlendırılıyor 1 yıldan once bı ödeme yapılmıyor zaten ben 7. Ci ayımda heyete gırdım 1 yıl sonra da odemem yapıldı