Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Trafik kazası sonucu maddi manevi tazminatın belirlenmesi..?

atılım1

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhaba, 06,12,2011 de trafik kazası geçirdim. kusur dağılımında benim hiç bir kusurum olmadığı karşı tarafın kusurlu olduğu belirtildi. kaza sonucu sağ tibia diz eklemi çok parçalı kırıldı ve eklemin bir kısmı kaza sonucu tuz buz oldu, sağ kolum çift kırık, sağ el bileğimde iki kırık oluştu. toplamda vücuduma 25 vidalama ve 4 plak takıldı, tedavim hala devam ettiği için katti rapor almadım, ama doktorum diz eklemime ileride protez takacağını söyledi.inşaat teknikeriyim, yaşım 32 , gelirim kazadan önce 2250 , normal şartlardaki emeklilik yaşım 57 ( şirketin tarafıma tahsis ettiği araçla kaza yaptığım için işkazsı sayılıyor )

1-özür oranı hesaplanırken platin ve vidaların etkisi ne olacak.
2-bu hasarlar sonucu vücüdümdaki özür oranı % kaç olur
3- ne kadar tazminat talep etmeliyim
4- bu durumda bana önerileriniz nelerdir, nasıl bir yol izlemeliyim.

Oncelikle gecmis olsun sorularına Kışla'dan bir cevab verim özür durumun hesablanirken platin ve vidaların elbetteki göz önüne alınarak hesab edilir bir den fazla rahatsızlığın var ise balthazar formülünden hesablanirken özür dereceni bilemem ne kadar rapor verilir tedavi bittikten sonra bir hastaneden rapor alarak öğrenirsiniz sizin anlattığınız kadarıyla sizin olay bir is kazasidir dava boyutuna giderseniz hakınızı tamamını alırsınız bu arada SGK is kazası olduğu icin size tahminimde yüzde 10 rapor alırsanız size sürekli geçici is goremezlik bağlanacak ben su an yüzde 35 ile aylık 246 tl aliyom ki sizin rapor daha yüksek çıkacak tahminime dava boyunca size bağlanan gelir sizin trafik sigortasında yani peşin sermaye degerinde düşürülecek kazadan sonraki gelirinizin elbette cok faydası olacak size sormak istediğiniz sorunuz varsa yardımcı olurumgecmis olsun

geçmiş olsun
öncelikle tedavinizi yaptırın, tazminat hakkınız vardır ve kaybolmaz. zaman aşımı süreniz kazada ölüm olayı yok ise 8 yıldır, ölüm olayı var ise 15 yıldır..acele etmeyin.önce sağlık.

Üst Alt