Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Trafik kazası sonucu oluşan kırıklar için tazminat hakkı..?

volkan34

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
forumdaki herkese iyi günler benim öğrenmek istediğim bazı şeyler var .

ben 2 ay önce bir trafik kazası geçirdim. bir yaya geçidinden geçer iken bir pizzacı kuryesi bana motoru ile çarptı ve bacağımda tibia başı parçalı kırığı oluştu .
bir ameliyat geçirdim kırılan bölgeye bir platin 7 vidayla sabitlendi .

trafik sigortasından tazminat alabilmem için illaki kalıcı bi sakatlık mı olabilmesi lazım .
ayrıca trafik sigoratası masrafları üstlendiği için bana motoruyla çarpan kişi bu kadar ucuz mu kurtulacak

nasıl bi yol izlemem gerekiyor .ilgilenen arkadaşlar teşekkür ederim

Sayin volkan bey tazminat basvurusu yapabilmeniz icin tam tesekkullu hastaneden heyet rapor orani almaniz gerekmektedir.heyet rapor orani sonucu tazminatini alabilirsiniz.saglikli gunler dileriz.tum sorulariniz icin bizlere 7/24 iletisim numaralarimizdan ulasabilirsiniz.

bir sorum daha olacak kaza anında canımızın derdine düşüp hemen hastaneye gittik ve kaza tespit raporu tutturmadık .kusur oranlarını tespit ettirmek için nasıl bi işlem yapmamız lazım .ilgilendiğiniz için teşekkür ederim

Sayin volkan bey ilk ifade onemlidir.hastaneye gittiginizde hastane polisine ifade verdiniz mi ? Trafik kazasi oldugunu belirttiyseniz zaten dosyaniz hazirlanmistir kaza yaptiginiz yerdeki adliyeden dilekce ile alabilirsiniz.sonrasinda zaten dava acilip bilirkisi kusur orani dagiticaktir.

yaralanmalı kaza tespit tutanağı

Mrb ben ocak ayında trafik kazası gecirdim. kaza sonucu yaralandım ve 122 gun geçici iş görememezlik raporum var sgk ya rapor parası için başvurduğumda benden yaralanmalı kaza tespit tutanağı istediler fakat biz kaza günü apar topar hastaneye gittigimiz için olay yerinde böle bi rapor tutulmadı ve sgk bu belgeyi kesinlikle istediğini bildiriyor şimdi ne yapmam lazım ilgilenen arkadaşlara tşk ederim

volkan34

rapor tutulmuştur, yaralamalı kazalarda kaza tespit tutanağı tutulur, kaza yaptığın yer polis bölgesiyse polise , jandarma bölgesiyse jandarmaya git,
seni kazadan sonra hastaneye götürmemişlermi, hastane polisi tutanak için ilgili yerlere bilgi vermiştir.

tibia plato kırığı

merhaba arkadaşlar ben 8 ocak 2014 tariinde bir motor kazası geçirdim ben yaya olan taraftım ceza davam daha yeni sonuçlandı ve karşı taraf %60 suçlu bulundu .kaza tarihinde asgari ücret olarak görünüyor bordrom, 1986 doğumluyum ,%3 haseki hastanesinden kalıcı sağlık heyet raporum var .önümüzdeki günlerde sigorta şirketine tazminat için başvuruda bulunacağım .Acaba ne kadar tazminat alma hakkım var .İlgilenen arkadaşlara teşekkür ederim

kardeşim yüzde üç olduğu için hiç bir tane kimse cevap vermez çünkü ekmek yok sende o yüzden kimse cevap yazmamış fazla beklemenizi tavsiye etmem bu tür şeylerde fazla cevap vermiyorlar aynısı benim başıma da geldi %40 olsaydı %50 bir sakatlığın olsaydı kesin birkaç tane cevap yazarlardı iletişime geçmek için de örnek bir şeyler yazarlardı yani burası bence paylaşımdan çok mağdur bizim gibileri avlama platformu gibi zannediyorum ki kaç tane yazı yazdıysan doğru düzgün bir cevap alamadım paylaşımlardan çok kaza geçiren arkadaşları avlama yeri gibi geldi banaBir de bu arkadaşımız 2016'da yazmış ve kimse cevap yazmamış vallahi bence bunlar engelliler biz platformu nu karalıyor

Üst Alt