Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Trafik kazası sonucu oluşan parçalı kırıklar nedeniyle tazminat hakkı..?

samet88

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar bi sorum olacak sizlere ocak ayının 4 kaza geçirdim 8/2 bana 8/6 karşı tarafa verdiler sağ femur kemiğim de parçalı kırık sol femur kemiğimde tek kırık var civi takıldı ikisinede sizce kac oraninda rapor verirler ve ne kadar tazminat alabilirim ve yaşım 28 soruma şimdiden cvp verdiğiniz için teşekkür ederim

samet88

Öncelikle Geçmiş Olsun Size Çıkacak Raporun Yüzdeliğini Net Olarak Söylemek İmkansız Daha Önceki Müvekkillerimizden Kıyaslama Yaptığımız Taktirde Eyer Kırık Olan Bacağınızda Kısalma ve Hareket Kısıtlılığı Mevcut İse %25 e Kadar Rapor Alabilirsiniz. %25 Raporla ile Alacağınız Tazminat Kaba Taslak Bir Aktüel Yaptığım 122 bin Gibi Bir Rakam Çıkıyor Askeri Ücretle Hesaplanırsa

Civiyi femuru bilmem ama benim kafatasında oluşan parçalı kırıklar için %5 oranında rapor verilmişti tabi kırıklar bacagını yürümeni oturmanı etkiliyosa tabi bu oranın yükselme ihtimali olabilir diye tahmin ediyorum

merhaba öncelikle geçmiş olsun. anladığım kadarıyla kazanız yeni olmuş. fakat net oran belirlenebilmesi için 12 ay dediğimiz iyileşme sürecini tamamlayarak sakatlığınızın son durumu baz alınır. ve her hastane farklı puan sistemi uygular.

özürlü oranı

merhaba arkadaşlar bu konuyla ilgili bilgi almak için yazıyorum benim iki femur kemigimde kırıldı ve birisi parçalı bunun üzerine çivi takıldı iki femurada bana özgürlük oranı verirler mi ve verilir ise ne kadar

Öncelikle geçmiş olsun Benim de sağ bacağım kırıldı parçalı kırık 7 tane vida takıldı yüzde 24 verildi ve sürekli sizde o kadar alabilirsiniz tahminime göre

sanada geçmiş olsun hamit abi devlet hastanesi mi verdi yoksa adlı tıp mi verdi bu oranı size

eğitim ve araştırma hastanesi samet.ayağının durumu nasıl kaç ay oldu

Sayın kafası kırık,

Her hastane farklı rapor vermiyor ama hastaneler ve adli tıp kurumları farklı maluliyet tabloları kullanabiliyor.

Örneğin SGK uygulamasında "Özürlülük Ölçütü, Sınıflandırması ve Özürlülere Verilecek Saglık Kurulu Raporları Hakkındaki Yönetmelik" uygulanırken ve farklı oran çıkarken;

mahkemeler "Çalışma gücü ve meslekte kazanma gücü kaybı oranı tespit işlemleri yönetmeliği"

veya

"Maluliyet Tespiti İşlemleri Yönetmeliği

esas alınmaktadır.

Şimdi bu bazı danışmanlık adı altındaki firma ve kişiler işi bildiklerini iddia ediyorlar ama tek yaptıkları hiç bir şey bilmeden ve yapmadan, oturdukları yerden milletin üstünden para kazanmak.

Hangi durumda hangisinin yüksek oran vereceğini öğrenmek için konuyu bilen uzmanlardan destek almakta fayda var.

Bu nedenle işini bilen ve konuya hakim bir avukat süreci doğru yönlendirerek mağdurların gerçek tazminat hakkının alınmasını sağlayabilir.

Saygılarımla.

Arkadaşlar bir de bir tedavi bittikten sonra bir yıl geçmesi gerekiyormuş Ondan sonra heyete girmek lazımmış doğru mu

arkadaşlar ben mahkeme yoluna gittim adlı tıp kazadan bir yil geçmesi gerekmiyor dedi kaza tarihim 01.ocak.2016 adlı tip randevuyu 24.ocak.2017 tarihine vermişti ama 5.ocak 2017 tarihinde yeniden ameliyat oldum bu sefer 24 temmuz tarihine verdiler ankara hacettepe adlı tıp yazdığım uzere iki bacağımin femur kemimleri kırıldı ve birisi parçalı ikisinde de çivi takılı birisi 8 mm.kalinliginda birisi 1.3 cm bildiginiz uzere uzunlukları kalcadan dizime kadar kemigin icinde bakalım ne kadar oran verecekler bilmiyorum ve evet kazadan bir yıl geçmesi gerekiyor tazminat hakkı için eger ki bi bilginiz varsa bana ne kadar oran verilir ortalama bunu öğrenmek istiyorum

Samet dava yoluna gitmeyin niye tercih ettin sebep neydi merak ettim

hamit abi ben cok araştırdım bu konuyu sigorta sirketi her zaman düşük tazminat çıkarıyor mahkeme yolu ise tam hakkını veriyor ama biraz zaman alıyor bi cok avukat alacağın tazminattan %20 ile % 30 arasında ıstiyor ben bi tane buldum % 15 ile verdim bütün masraflar ona ait alacağım tazminatın % 15 o alacak

Doğrudur kardeşim benim demek istediğim önce sigortadan alsaydın baktın az veriyorlar dava açardın Ayriyetten Benim de avukatım var Ben yüzde 12 anlaştım Sigortacı benden yüzde 20 istedi neredeyse ortak olacak Neyse senin durumun nasıl iki Ayağında mı kırık Umarım sağlığına kavuşursun Allah kimsenin başına vermesin kırık çok kötü bir şey

şükür abi iyiye gidiyor bakalım evet iki ayağımda kırıldı kısalık filan yok şükür ama oranı merak ediyorum ben ne verecekler akımdaki sorup işareti bu şimdilik eger ki bu şekilde alan arkadaşlar varsa yazarlarsa sevinirim ola ki eksik verirlerse itiraz etmek için umarım send iyisindir abi

bu kadar takma kafana ben baldır kırığı yani fibula 24 aldım senin 2 bacak oyüzden fazla olabilir diye düşünüyom 2 bacağında kalıcı pilatinler var sonuçta

Üst Alt