Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Trafik kazası sonucu Özel Hastanede ödediğim ücretleri geri alabilir miyim?

larnas

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
trafik kazası geçirdim ve kusur oranım yoktu tedavim özel hastanede oldu ve hastanede kaydım trafik kazası olarak açıldı. tedavi giderlerinde hastaneye ücret farkı ödedim.
-tedavi masraflarını hastaneden geri alabilirmiyim
-bunun için hangi sayılı kanun maddesini dayanak göstereceğim
- nasıl bir dilekçe yazmam lazım

cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar

Merhaba; Öncelikle geçmiş olsun, evet alabilirsiniz fakat dava yolu ile...

başhekimliğe bi dilekçe yazsak olmuyor mu

öncelikle geçmiş olsun.Tedavinizi özel hastanede yaptırarak yapmış olduğuuz masrafları sigorta şirketinden geri alamazsnız.Kaldıkı yeni çıkan yasada bile tedavinizi kamu hastanelerinde yaptrmış olsanız bile ve kazda kusurunuzolmasa dahi yapılan tüm masrafların tamamını sigorta şirketinin ödememe hakkı bulunmaktadır

timaf42

Cevabınız için sağolun ama ssk dan alınabilir diye duymuştum

acil müdehaleden ücret alınıyor mu ki :s trafik kazası acil müdehale gerektirir sonuçta

Kardes benden aliyolar adli bi vaka bende saglik bakanligi sikayet hattini aradim gerekeni yapcaz dediler faturalari sakla dediler bakalim bekliyoz

kaza raporunda sana çarpan araca kusur verilmişse trafik sıgortasından alırsın, kusurun tamamı sendeyse sen ödersin, sgk hastanelere trafik kazaları nedeniyle herhangi bir ödeme yapmaz,

En sonunda saglik bakanligi harrcadigim parayi teslim etti herzaman hakkini ara

sıgorta şırketınden alırsınız zaten sıgorta bunun için var yoksa bı anlamı kalmaz

Üst Alt