Bülent bey merhaba ben geçen sene 8 ayda eşimin kullandığı araçta trafik kazası geçirdim sağ dirsek radus başi kırık meydana geldi kartal devlet hastanesinde ameliyat oldum tabi 1 hafta sonra bu sırada koluma platın takıldı trafik kazası 2 taraf bir birinden sikayetçi oldu tabi tazanan biz olduk karşi tarafa 2 yıl 2 ay hapis bu paraya çevrildi bu arada avukat aracılığıyla siğorta şirketine başvuru yapıldı siğorta onaylamiş para ödemek için bizden %1 olsa maluyet raporu istiyor buda tabi ayri dert kartal devlet ocak ayına veriyor diyeri bilmem hangi gün en sonunda pazartesi pendik devlet hastanesine karar verdim ve bu arada sag kolum açılımları gayet iyi dokt gördü tabi benim çabam sayesinde ama bilek üst kısmında kıs oluşmus dedi iş yaparken ağrılarım oluyor boynuma vuruyor bilgisayar kullaırken parmak kısımlarım ağrı oluşuyor sonuçta açma konusunda iyi olabilir elim ama gerçekten ağrılarım oluyor yatarken karıncalanma uyuşma kaza olmadan önce böyle şikayetim yoktu zaten kazadan sonra pisikolojik olarakta baya sorunlar yaşadım kısacası ben rapor alabilirmiyım sizce ne yapmam gerekiyor cevaplarsanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim saygılar