barış19,
Benim kazam 2003 de oldu ve ben davayı 2004 de açtım tam tarih yok aklımda,benim mahkeme 2009 da sonuçlandı fakat yüklü tazminat olduğu için hacize gidildi tapuda mallarına el knouldu tapuya yazı yazılıyor cevap geliyor falan filan derken 2010 da bitdi.Ben kazandım kazandığım halde anlaştım lanet olsun dedim çerez parasına anlaştım,sağlığım yerine gelmeyecek nasıl olsa mallarıda kaçırdılar tekrar onlara dava açacan geri gelmesi için falan fiiiiiiiiiilan baya uzun iş ve benim cinler gelmişti artık otomatik tüfeği doldurdum ya onlar geberecekti ya ben o derece bıkmıştım temizleyecektim aileyide avukatlarınıda derken onlarda çerez parası verip onlar sağ ben selamet.
Yalnız İstanbul adli tıpa göndermesi çok iyi olmuş canını sıkma moralini yüksek tut yıkılma dik dur madem başladın bitir ben son noktada hepsini yok edecektim sadece 1 dk evet o 1 dk da değişti herşey Türkiye'de katliam yapacaktım ama engellendim sakın hata yapma sende soğuk kanlı ol.
İstanbul adli tıpa yolladık dosyanı dedikleri anda Telefon numarası al geldimi diye ara orayı takip et sürekli dosyalar kim vurduya gidiyor benim İstanbul adli tıpa dosyamın gidip gelmesi 1 sene sürdü.Adli tıpda sakin ol normal hastanede muayene oluyor gibisin ( yemiyorlar seni ) şaka tabi bu orda herşey normal dikişlerini,kırıklarını,yaranı,bereni kazadan kalan herşeyine bakıyorlar inceliyorlar merak etme yalnız gidebildiğin kadar erken git randevu veriyorlar fakat erken git orda bulun İstanbul trafiği bu,
Kolay gelsin Allah yardımcın olsun inş,