Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Trafik kazası sonucu tıbıa plota kırık oluştu. Bundan sonraki süreç nasıl olur?

ahmetbjk

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
s.a arkadaşlar ben aranıza yenı katıldım 2015 yılı içinde kaza yaptım kaza olalı 3 ay oldu ben motorsıklet kullanıcsıyım karsı taraf kırmızada gecip bana vurdu ve sağ ayağama civili platin koydular kaza raporunda bana tahlı kusur karsı tarafa asli kusur verdiler sayet ayamda kalıcı bişey kalırmı kalırsa heyete girsem roporum ne olur benım olaya yakın bi olay gectiyse sayet bana yardımcı olurmusunuz

Kaza yaptığın tarihten 7 8 ay sonra heyet raporu başvurusu yapabilirsiniz.suan aldığınız raporu süreli verirler oda sizin işinize yaramaz

peki bu tip kırıklarda oran cıkarmı tahmınen

Eğer yurumenizde bi aksaklık yada hareket kısıklığı olursa tabiki mutlaka oran çıkacaktır.

Arkadaşlar beni uzlaşma bölümü aradı yani bana vuran kişiyle maddi olarak anlaşmak istiyor şayet bu kişiyle anlaşırsam sigorta şirketi davamı etkilermi

anlaşma bence ustad bekle katı raporu al kazadan 1 yıl sonra

ustad ozelden yazdım cıkabılecek oranları bekle bence tedavine devam et evvale sen zamanı gelınce raporunu al ondan sonra maddı manevı tazmınat hakkını alırsın

Tıbıa plota kırık

Arkadaşlar 3 ay önce trafik kazası sonucu sağ bacağama tıbıa plota kırığı oluştu bundan dolayı platın kondu doktor bana 4 aylık geçici rapor verdi rapor bitince tedavim bitmişmi oluyo hastane heyet raporu icin başvuru yapabilirmiyim ve bu geçici iş göremezlik raporu ile trafik sigortasından taleb edebilirmiyim SSK' am yok bide benim gibi tıbıa plota kırığı olan varmı

benım de aynı kırıktan vardı.tibia plato üst uç kırığı.ilk amelıyatta bende de vida takılmıştı.ancak 3. gunun sonunda amelıyatın yanlış yapıldıgı çökmenın aynen durdugu saptandı.4. gun tekrar amelıyat oldum.external fiksator takıldı.2 ay sonra ıse bacagımdakı tum demırler 3. bır amelıyatla cıkarıldı.
tıbıa plato kırıgı dogru tedavı edılmezse sakatlık oluşturabılecek bır kırık oldugu ıcın,farklı doktorlardan da fıkır almanı onerırım.ayrıca ben ılk amelıyatımdan 3 ay sonra koltuk degneklerıyle,1 hafta sonra da normal bıcımde yurumeye başladım.şu an amelıyatımın uzerınden 7.5 ay gıbı bır zaman gectı ve gayet ıyıyım.(merdıven ınıp çıkarken agrıo bıraz)ayrıca bana da 3 aylık heyet raporu verılmıştı.daha sonra rapora gerek duyulmadı.sen alabılır mısın,ihtiyac duyar mısın bılemıyorum

Kardeşim seninki trafık kazası sonucumuydu

standers

trafık kazası sonucumuydu ve su an nasılsın

Arkadasım neyde kaynaklandı bu kırık tanılı ameliyatlarda hastaneler çok önemli ben balta limanı kemik hastanesınde ameliyat oldum ve ameliyatım iii geçti dediler 4 aylıkbir rapor verdiler su an tek değnekle yürüyom ama uzun yürüdüğüm Zaman belim çok ağrıyo değneksiz yürümek istedimde topallıyom bi kaval kemiğim üstünde his kayıpları var bide bacağımı tam kapatamıyom sizde de böyle sıkıntılar oluyomuydu

Su an ii sindir umarım ama benim olayımla aynısı olduğu için beni bilgilendirirsen sevinirim

ahmetbjk ben kayak kazası sonucu bacagımı kırdım.parçalı kırıklar oluşmuş.bır bacakta kırabılecek en kotu yerını kırmışsın demıştı doktorum :) sen o bacaga gıt baktır bence farklı hastanelerde farklı doktorlara.sakın tek bır doktora guvenme.ben aradan 3,5 ay gectıgınde yuruyebılıyordum.ara ara agrılarım oluyordu.uzun sure yuruyemıyordum mesela.ama zamanla oldukça azaldı.zaten bu tıp kırıklarda ıyıleşme suresını 1 yıl olarak öngörüyorlar.
sendekı hıs kayıpları,eklem kısıtlılığı benım pek hoşuma gıtmedı.dızını tam kıramıyorsan kireçlenme oluşmuş olabılır.yaşın da henuz genc oldugu ıcın bu yaşta kıreçlenme ılerde başını agrıtabılır.
ben ılk amelıyatımı kayserı memorıal hastanesınde bır profesore yaptırdım.şimdi adamla davalıgınız.yanlış yapılmış çünkü.yanlış yere takılmış bır vıda ıle tum bacagı alçıya almıştı.düzeltme operasyonunu ıse elazıg medıcal park hastanesınde burhan taneli ısımlı bır doktor yaptı.ciddi hasar almış bır bacagı kurtardı.allah ondan razı olsun bın kere.
bu tıp kırıklarda eklem hareketlılıgı cok onemlı.senın bacagını alcıya mı almışlardı vıda takıldıktan sonra??eksternal fıksotor uygulamasıyla dız hareketlılıgı saglanmıştı.o demırler çıkarıldıktan sonra dızımı yaklaşık 45 derece kırabılıodum.doktor bu dızın kapanması lazım deyınce her gun bıraz daha bıraz daha zorlayarak 1 ay içinde tam kapanmasını sagladım.şu an ıcın yasadıgım bır problemım yok cok sukur.4-5 saat ayakta kalmadıgım surece sorun olmuyor bende

Sayın kazazede benim sigortam yok geçici iş göremezlik Belgesi'ye trafık sigortasına geçici iş göremezlik parasını alabilirmiyim suc karsı tarafta bacağımda tıbıa plota kırığından dolayı platın kondu bundan dolayıda oran cıkarmı tahmınız

Kaza gecirenler

Arkadaşlar trafik kazası sonucu sağ ayağamda plota kırığı olustu ve platin kondu bu konuları bilmediğim için avukata verdim avukatta dava açtı sigortaya şimdi ben hastaneden rapor alsam gene anlaşma yoluna gidilirmi 5 ay oldu Kaza oalalı ben anlaşma yoluna gitmek istiyom bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim bide tıbıa plota kırığı olan batmı sağ bacak olan varsa rapor aldımı ve şuan sağlık durumu nasıl

Sayın @ahmetbjk

Devam etmekte olan davalarda genel olarak; sulh, davalı (sigorta şirketi) tarafından teklif olunur. Ancak, sizin sulh teklif etmenizde hukuki bir engel yoktur. Bunu Mahkeme kanalıyla yaparsanız davadan kısmi feragat/vazgeçme olarak nitelendirilir ve haklarınızın bir kısmı ortadan kalkar.

Sulh teklifinizin kabul edilip edilmeyeceği, kurumun kendi insiyatifindedir ve kesin olarak bir yorum yapılması mümkün değildir. Ancak, sulh halinde yargılama giderleri ile vekalet ücretinin kim tarafından ödeneceğinin mutlaka netleştirilmesi gerekmektedir. Tüm bu giderlerin size yüklenememesi için pazarlık yapmanız önerilir.

İyi günler.

ahmetbjk : Kardeşim geçmiş olsun..bence hem git sana çarpanla anlaşma yap paranı al hemde sulh yolundan raporun çıktıktan sonra sigorta tazminatını al.

Üst Alt