Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Trafik kazası sonucunda kaburgamdaki çatlak ile askerlikten muaf olur muyum?

isotlu

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhaba iyi akşamlar, 4 ay önce bir trafik kazası geçirdim ve kaburgamda 4 çatlak vardı, 2 ay önce bacağımdan bıçaklandım yara izim hala var bundan 1 ay önce yoklama başvurusu yaptım doktor beni dinlemedi hiçbirşeyin yok iyileşir gidersin dedi hastaneye falanda göndermedi, kendi bildiğimde nefes darlığım var 2 dk koşunca nefes nefese kalıyorum, gözlerim bozuk ama daha önce hiç doktora gitmedim bunun içinde belli bir raporum yok, şu anda boyum 1.73 ve kilom 112, mayısta askere gideceğim beni oradan direkt askere mi alacaklar yoksa orada muaf olma şansım var mı?

173 boy
112 kilo
Doktor dediğin aile hekimi mi?
Boyuna göre kilon fazla,kilo fazlalığı nedeni ile 1 yıl erteleme alman için hastaneye sevkin yapılmalıydı.

Sizi muayene eden hekimin kararı,ona ben bir şey diyemem..

İlk muayenede kilon 112 bu şekilde miydi?

Hızlıca cevap yazarsan, özelden yazdığın için cevap yazdım.. kapatacağım çok geç oldu sabah işler var..

@isotlu,

@OğuzHan112,
aile hekimiydi 104 kiloydum bana hiçbirşey demedi o kadar da problemlerimden bahsetmiştim ama hastaneye bile yönlendirmedi 5 dakikada yaptı herşeyi

Anladım..ilk muayenede 3 kilo fazlalığın varmış, 3 kiloyu hekim dikkate almamış, çok dikkate değer bir kilo değil.

Ama şu an 112 diyorsunuz, sınırı bayağı aşmışsınız. Artık bundan sonrasını birliğinden halledersin, ya da aile hekiminden veya şubeden sevk alıp hastaneye tekrar gidip değerlendirebilirsin

Hem diğer branş hekimlerine de muayene olmuş olursun.

Siz bu durumu aile hekimi ile Bir görüşün oldu mu..hayırlı geceler 🙋

@isotlu,

Üst Alt