Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Trafik kazası tazminatı için dava ne kadar zamanda tamamlanır?

canengin

Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Slm arkadaşlar ben 10 ay önce arkadaşımın hafif alkollü olarak kullandığı aracın içinde uyurken kaza oldu. Belimden şu vertebra çökme var. adli tıptan sadece kırık için yüzde 19 rapor aldım.yaş 40 ve asgari ücrete göre hesaplanacak.ne çıkabilir ve tahminen ne zaman biter dava..avukat tutmuşum önce sigorta şirketine dava açtım. Daha sonra şöföre manevi dava açarım.

davalar uzun surer sıgortayı dava etmeyecektın evrakları gonderecektın max 3 ayda para hesabında idi avukatın acemı her halde

benim bildiğim kadarıyla 6 aylık bir tedavi süresi geçmeden dava açılamıyor. Önceden böyle değildi. 6 aydan sonra heyet raporlarını dikkate alırlar. 1 mahkeme görüldü 5 gün sonra ikincisi görülecek. Geçen yıl yasa değişikliği böyle olmuş

yüzde 19 adli tıp raporu yaş 40 ve asgari ücrete göre ne tazminat çıkabilir

sigorta şirketi ile anlaşmaya gitsem tahminen ne verirler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

sigorta şirketi ile anlaştın diyelim bu seferde avukatınla sözleşme imz<aladın avukatın tazminatın komisyon ne olarak anlaştı ise alma hakkına sahip oluyor ama mahkeme uzun sürüyor

mahkeme sonucu

arkadaşlar 11 aydır trafik kazası yaralanması sonucu tazminat dosyam mahkemede devam ediyor. 2 ay önce adli tıp raporumu sundum ve gelir bilgiside asgari ücretten bildirildi avukatlar tarafından.
Merak ettiğim bu evraklardan sonra ne istenir ve mahkeme ne kadar sürebilir

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

buyuk bır ihtimal 6 ay daha surer... Sonra sıgorta temmize gotururse 2 yılda o surer...yargıtay bozarsa bı 6 ayda oyle surer ....sonuç sigortaya baglı hersey

Trafik kazası. Yaralanma tazminatı sulh

yüzde 19 adli tıp raporu
Yaş 42
Asgari ücret hesaplamalı
benim dava yaklaşık 7 ay daha kesin mahkemede devam eder karar sonrası ne olur bilemem ama ben şimdi sulh yoluyla anlaşmaya gitsem ne kadar tazminat alsam iyi. Avukat yüzde 25 alıyor bunuda kesip öyle tahmini bir rakam verirmisiniz

Kaza 1 yıl önce ben özel araçta yolcuydum

Tamamen sürücü hatası kontrolü kaybedince takla attı ben uyuyordum araçta

Üst Alt