Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Trafik kazası tazminatı nedeniyle tehdit ediliyorum!?

MuraTTameR

Üye
Konular
15
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar benim kazamda 200 bin tl gibi rakam cıktı.2013 de kaza geçirmiştim.Ve 5 yıllık faizide var.%100 karşı taraf suçlu alkollü ve ehliyeti yok.Bende %27 iş göremez raporum var.Ve bu kanı bozuklar beni tehtit etmeye başladı.Davayı geri çek diye ben 35 gün komada kaldım.Bunlara ne gibi yasal çercevede önlem alabilirim.Avukatım var sadece sizden tecrübeli arkadaşlardan bilgi almak için acıyorum konuyu.

Arkadaşım geçmiş olsun. Bilgim yok da yazını görünce cevapsız bırakamadım. Ne adamlar var ya. Ben başkasının eline iğne batmasına sebep olsam içim yanar. Adam nelere sebep olmuş hala kurtulmaya çalışıyor. Allah yardımcın olsun.

Nereden ve nasıl tehdit ediyorlar ?
İspat edilebilecek türden ise delil ve tanıklarınızı bildirerek suç duyurusunda bulunmalısınız.

Ne gibi?
Onlari uyar hakkinizda yeni islem baslatirim tehditden dolayi diye.

MuraTTameR

Kimseyi uyarma, doğrudan savcılığa git ve suç duyurusunda bulun. Elinde tehdite dair delil varsa onları da götür. Bunu yapmakta tereddüt edersen, bil ki kısa zamanda başına iş açılır...

savcıya git tehdit edildiğini ve tehdit edenlerin ismini ver başına bir iş gelirse sebebi bunlar de

Bence tehdit etmenin bir cezası olmaz.O kadar çok suç işleyip serbest bırakıan insan görüyoruz ki maalesef bu adamlara hiç bir şey yapmazlar.

Misal TV de hırsızlık suçuyla yakalanan bir hırsızın kaç sabıkası olduğuna biraz kulak kabartın.20-30 tane suçtan sabıkası olan adam yakalandı diyor.EEEE yine yakalandı sanki şimdi hapse girecek.

Maalesef katiller bile 4-5 sene hapis yatıp çıkıyor artık.

İlk başta güya efendi gibi yaklaştı sana 60binlira lık araba var dedi onu verelim davadan vazgeç çocuk ödeyemez o parayı diye bende efendi gibi anlattım.Beni bu duruma soktu işe girmek istesem çift görüyorum diye beni kimse işe almaz dedim vs. o da dedi ki bu para gözünü iyileştirecek mi? Bende dedim ki iyileştirmeyecek ama bana rahat bir hayat yaşatacak bir mebla en azından.Sonra konusma bitti ben giderken arkamdan küfür yağdırdı.Kamera kayıtları var çalıştığım yere geldi 3-4 kişi tanıklarımda var bana küfür ederken olay böyle ama sürekli ailemden birileriyle konusuyolar davayı geri çektirmeye çalışıyolar.

Üst Alt