adamlara para vermeyip, azlederek çok doğru yapmışsınız.
ama bundan sonraki işlemler kolay değil. aracı vs yerine iyi bir avukat bulup onunla halledin.
%30 çok fazla kesinlikle kabul etmeyin, %10-15 arası bir ücret adil olur diye düşünüyorum.
%10 da gözünüzü korkutmasın, tahkime giderken, kendiniz başvurup 100.000 alacağınıza, iyi bir avukatla başvurup 140-150 alıp, o paranın da %10-15ini avukata verdiğinizde zarar etmiş olmazsınız hatta kar etmiş olursunuz.
ameliyat için de bu paraya ihtiyacınız varmış, boş yere risk almayın, bir avukat bulun, altından kalkabilecğeiniz bir konu değil.
şirkete başvururken, %43lük geçici raporu da göndermiş miydiniz? o raporda süre belirtilmiş miydi? %35lik raporu, o rapordaki süre dolduktan sonra mı yoksa önce mi aldınız? bu soruların cevabına göre yapılacak işler değişecektir, bu işleri de sizin yapabilmeniz gerçekten mümkün değil. eskiden sigorta şirketi avukatıydım, sizin gibi düşünüp dava açan sonra da usuli hata yapıp hak kaybına uğrayan çok insan gördüm, onların durumuna düşmeyin, hak ettiğiniz parayı basit bir hata yüzünden kaybetmeyin.