Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Trafik kazası yaptım % 82 agır engelli raporum var. Tazminat hakkım var mı?

suleymannnn

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
2 ay önce kaza yaptım arkadaşım kullanıyordu aracı ve ben yaralandım omurilik t4 t5 t6 t7 t8 ameliyattn çıktım sigorta sirketleri arıyor ben bu kazadan sigortafonundan tazminat alabilirmiyim

arkadaşım ben daha yeni aldım tazminatı ben avukata başvuru yaptım ankarada idi avukatım hem tazminatı hem de eğer ağır engellilik durumun varsa bakım parası için başvur ben 2 sini de aldım avukat aracılığı ile sana da tavsiyem en garantisi güvenilir avukat bul hukuken mahkeme ile al tazminatını sormak istediğin başka şeyler olursa mesaj at elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım

Geçmiş olsun kardes

olayın nasıl oldugunu anlatabilirseniz yardımcı olabilirim

iki ay önceki kazanız için nasıl engelli raporu çıkarttınız şaşırdım 2010 da ben l3 omurga kırığına bağlı omrilik felci yaşadım hastane yetkilileri omrilik hasarında 1 yıllık süre dolmadan engelli raporu alamazsın denildi sadece l3 omurga kırıği için rapor verebiliriz dendi ben 1 yıl dolmadan alamadım size nasıl iki ay içinde engelli raporu verildi şaşırdım doğrusu çünkü ilk 1 yıl nekahat dönemi omrilik hasarında

sayın suleyman bey yolcu konumunda oldugunuzdan dolayı tazminat hakkınız bulunmaktadır.

Üst Alt