Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Trafik kazasına sebep oldum. Ne yapmam gerek?

araz221

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
:mad:Arkadaşlar 4 gün önce şerit ihlalinden dolayı zinçirleme bir kazaya sebep oldum.
Bu kaza sonrası otobus hasarının trafik sigortası tarafından karşılanacağını söleyerek helalleşip ayrıldık.

Gelelim diğer araca araç 1999 model düz brodvay bu araç park halinde duruyordu otobusle benim araçın durmasıyla pert olmuş ve araç sürücüsü bu gün beni arayıp şikayetci olaçağını şikayetçi olamam için 15000 ver anlaşalım dedi
ne yapmalıyım bu parayı seven arkadaşa parayı vermelimiyim yoksa benimle bir işinin olmadığını işini siğortayla hal etmesi gerekiyor şikayetci olursa ne yapabilir
şimdiden teşekkürler.

Bu rada benim araçın trafik siğortası 30000 tlye kadar karşılıyor.

geçmiş olsun,
parayı vermen gerekmez, senin trafik sigortan o arabayı karşılar, pahalı bir araba değilmiş,kazaya karışan araba sayısı kaç tane, senden başka diğer araçlarda kusur yokmu, kusurun tamamı sende olsa dahi senin trafik sigortan 58.000 tl ye kadar hasarı karşılayacaktır.
poliçede yazan kısma dikkat et, 30000 değil, kaza başına 58.000 dir.yani 58.000 den yukarısı sana aittir.hasar verdiğin tek araç olsaydı 29000 tl ye kadar karşılayacaktı, birden fazla araç olduğu için 58000 tl ye kadar karşılayacak sigortan.yapman gereken o parayı isteyen arkadaşa trafik sigortanın poliçesinin fotokopisini ver , kazayla ilgili diğer evraklar varsa onunda fotokopilerini ver ve trafik exsperine gitmesini söyle.

Teminatlar (TL)
Sağlık gideriSakatlanma ve ölümMaddi
Kişi başınaKaza başınaKişi başınaKaza başınaAraç başınaKaza başına
İnsan taşımada kullanılan motorlu araçlar290.0001.450.000290.0001.450.00029.00058.000

Ne parası vermekten bahsediyorsunuz? Siz sigortayı zaten bugünler için yaptırmıyor musunuz?
Kaza tesbit tutanağı yapmışsınızdır tabi, onun nüshası sigorta poliçenizin fotokopisi gibi gerekli evraklarla hasarını sigortanızdan talep eder. Yok illa para derse dikkate almayın şikayet edecekse de etsin kaza bu ve sizin yasal sorumluluklarınız yukarıda anlatılanlar.

Üst Alt