Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Trafik kazasında %19.2 rapor verdiler. Dosya yargıtay'da. Süreç ve tazminat..?

dursunz

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar ben 2011 de trfik kazası geçirdim dolmuşta yolcuyken karşıdan gelen alkollü bir sürücü bizim münübüse kafa kafaya çarpıştık 8de8karşı taraf suçlu ibir yıl sonra sigorta şirketine dava açtık ünüversite hastanesinden adli tıptan %14 rapor aldım ve sigorta şirketi bana 16,bin küsür para ödedi yakın bir avukat tanıdığım bu para az dedi ve yeni bir dava açtık mahkeme beni yine ünüvrrsitenin adli tıp bölümüne svk etti bu sefer %19.2 rapor verdi aktüeryadan 78,bin tl hesap çıktı kazayı yaptığımda 39 yaşındaydım ve 30/04 /2015 de mahkemeyi kazandım ve karşı tarafın avukatları anlaşalım dediler ve faizini istemedik anlaştık fakat sigorta şirketi yargıtaya gönderelim (temyize) dosyam yeni 02/10/2015 tarihinde temyize yollandı ve 13 /10/2015 tarihinde dosyam yargıtay 17. Hukuk dairesinde arşivde göründü.

Şimdi benim sorularım şunlar benim bu alacağım paraya faiz devam edermi. birde ne kadar sürer benim 17.hukuk dairesindeki dosyamın sonuçlanması yorumlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum. herkese slm.

Sol bacağımda his kaybı ve 2.5 cm kısalık vardı

dursunz

Hocam paranızı karşı sigorta şirketinden mi aldınız yoksa devletin sağladığı sigorta primindenmi.%19 luk bi rapor ile 16 binlira biraz düşük bir rakam.Faiz istemediyseniz üzerine katlanmaz.Çıkan sonuç ne ise o şekilde paranızı alırsınız.

Yüzde 14 lük rapora 16000 tl sigorta şirketi ödedi

dursunz

Hocam raporu yeniledikten sonra para vericeklerdir.Faiz istememişsen faizini alamazsın.

Yargıtay 17. Hukuk dairesinden tazminat davası sonuç lanan arkadaşlar varmı

Yargıtay 17. Hukuk dairesi dosyası sonuçlanan arkadaşlar varmı ne kadar sürdü

Tazminat davasına feragat etmek

trafik kazasında tazminat davası açtık davayı kazandım sigorta şirketinin avukatları dosyayı yargıtaya gönderdiler fakat süpriz bir gelişme oldu avukatımı arayıp parada biraz indirin ödeme yapalım dediler bizdd yaklaşık 6000tl indirim yaptık tamam dediler fakat 11gün oldu daha ödeme yapmadılar anlaşma yapalı 11gün oldu avukatım 2veya 3gün içinde ödeme gerçekleşir diyor ödeme yaparlarmı

Üst Alt