Arkadaşlar ben 2011 de trfik kazası geçirdim dolmuşta yolcuyken karşıdan gelen alkollü bir sürücü bizim münübüse kafa kafaya çarpıştık 8de8karşı taraf suçlu ibir yıl sonra sigorta şirketine dava açtık ünüversite hastanesinden adli tıptan %14 rapor aldım ve sigorta şirketi bana 16,bin küsür para ödedi yakın bir avukat tanıdığım bu para az dedi ve yeni bir dava açtık mahkeme beni yine ünüvrrsitenin adli tıp bölümüne svk etti bu sefer %19.2 rapor verdi aktüeryadan 78,bin tl hesap çıktı kazayı yaptığımda 39 yaşındaydım ve 30/04 /2015 de mahkemeyi kazandım ve karşı tarafın avukatları anlaşalım dediler ve faizini istemedik anlaştık fakat sigorta şirketi yargıtaya gönderelim (temyize) dosyam yeni 02/10/2015 tarihinde temyize yollandı ve 13 /10/2015 tarihinde dosyam yargıtay 17. Hukuk dairesinde arşivde göründü.
Şimdi benim sorularım şunlar benim bu alacağım paraya faiz devam edermi. birde ne kadar sürer benim 17.hukuk dairesindeki dosyamın sonuçlanması yorumlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum. herkese slm.
Sol bacağımda his kaybı ve 2.5 cm kısalık vardı
Şimdi benim sorularım şunlar benim bu alacağım paraya faiz devam edermi. birde ne kadar sürer benim 17.hukuk dairesindeki dosyamın sonuçlanması yorumlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum. herkese slm.
Sol bacağımda his kaybı ve 2.5 cm kısalık vardı