Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Trafik kazasında ayağım parçalı ve omuzum kırıldı

RAMAZAN1126

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
trafik kazası geçirdim ayağım parçalı kırık ve omzum kırık bana yardımcı ola bilirmisiniz

nasıl bir yol izlemem lazım karşı taraf yüzde yüz kusurlu çift taraflı kaza

geçmiş olsun öncelikle izlemen gereken yol tedavin bitecek tedavi sonunda kazanın biraktığı bir sakatlık varsa tedavi gördüğün yada bir üniversite hastanesinde sağlık kurulunda yüzdelikli kalıcı sakatlığın devamlı olduğunu belirten bir rapor almalısın raporu aldıktan sonra kusurlu aracın trafik sigortasına tazminat talebinde bulunacaksın

tmm abide ilk olarak geçici iş grememezlik raporu alıyormuşsun ondanda para bakım tazminatı ve iş görememezlik parası bir miktar 15 20 günde hemen çıkıyormuş böyle bir şey varmı

sgk li isen iş göremez raporu aldığın süre içinde sgk dan rapor parası alırsın trafik sigortasından tazminat alman için tedavin bitecek sakatlığı raporlandırırsan ödeme alırsın ben böyle biliyorum farklı bir şekli varsa bilen arkadaşlar yanıtlamaya çalışsın

Üst Alt