Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Trafik kazasında ayağıma platin takıldı. Tazminat hakkım var mı?

mehmetysr21

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
10 eylül 2017 tarihin bir sabah işe giderken Arabanın freni patladı yukuş asağıdan korkudan atladım yoksa ölecektim atlamadım aslında aşırı salanınca dengemi kaybettim düştüm ayağım kırıldı talus kemiği parçalı kırık ameliyat oldum 2 tane platin takıldı bir arkadasım öldü 2 tanesi yaralandı arabayı kullanan biZim şöfürdü mal sahibi kullanmadı arabanın sigortası yoktu ve sigortasız çalıştırıyordu Arabanın frenleride bozukmuş Bu durumda taZminat hakkım varmı Bide ifadede ben kendim atladım dedim narkozun bide düşünememzlikten bu ifadeyi verdim polise ama yukuş aşağıdan fren tutmayıp araba sarsılıp düştüm ben kendim atlamadım yani araba dediğimde traktördü açıktı üstü asırı sallanıp düştüm TaZminat hakkım varmı varsa tahmini kaç olır ben krathanede eskiden hep çalışırdım aylık gelir 1800 onun öncesimde petrol ofisinde çalışıyordum oda 1400 tl idi yaşım 21 bekarım

Merhaba! Trafik kazası geçirdim ayağımda 2 tane platin takıldı suan azıcıkta olsa iyiyim ve beni fazla yormayan ayakta hiç kalmayan bir iş buldum çalışsam tazminata yansırmı demezler mi çalışıyorsun diye acil cevap verin

mehmetysr21

işe başlamanız sorun olmaz.
ama kazadan önceki geliriniz neydi? şimdi başlayacağınız işteki maaşınız ne olacak?
başlayacağınız işteki maaşınız ne kadar yüksek olursa sizin için o kadar iyi olur, alacağınız tazminat da artar

Calisa bilirsin sorun yok...tazminat hakkin var ...merak etme kaybolmaz

İşe başlamadan 1800 şuan ki işim 1600 + mesailerle birlikte 1800’1900 tl

bordronuzda görünüyorsa ve düzenli olarak fazla mesaiye kalıp bu parayı alıyorsanız, tazminatınız 1800-1900den hesaplanır.

ama bordroda görünmüyorsa, işveren size bu parayı elden veriyorsa vs. asgari ücret üzerinden hesaplanır.
tedaviniz sonuçlandı mı?

Üst Alt