Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Trafik kazasında eşimin sağ kolu dirsek üstü ampute oldu. Tazminat alabilir miyiz?

Giresunlu28

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar burada olduguna göre herkesin başına bir kaza yada bir olay gelmiş sanırım ....herkese geçmiş olsun öncelikle ben giresundan haziran ayında eşim bebeğimle beraber tırafik kazası geçirdim kaza sonucu eşimin sağ kolu dirsek üstünden kesildi bununla ilgili trafik sigortasından para alabilirmiyim neye göre para alınıyor yada ne kadar para alınıyor yada alınıyormu bu konuda bilgisi olan varsa memnun olurum... şimdiden teşkler.....

geçmiş olsun
evet trafik sigortasından para alabilirsiniz, kaza nasıldı, tek taraflımı, karşı araba varmıydı, kusur kimde kaza tutanağina göre, arabayı kim kullanıyordu, araba kimin üzerine kayıtlıydı
biraz detaylı yazarsan daha sağlıklı bilgi verebiliriz.

kaza tek taraflı araçı süren bendim eşim yanımdaydı araç kontrolunu kaybettim sonra su kanalında sürüklendim o sırada eşimin kolu duvarla araba arasında kaldı kusurlu beni saydılar araç benim bir abinin üzerineydi sigortası axa sigortadan vardı....

eşinizin tedavisi bittimi
kaza anında alkol varmıydı, yeterli ehliyetin varmıydı.

evet bitti %57 rapor aldım..... alkol yok testede cıkmadı ehliyet de var sıkıntı yok.. o konularda...

arabanın trafik sigortasına kaza tutanağını, eşinin maluliyet raporunu raporun aslını gönderme o rapor size lazım olacak çünkü(noterden onaylı fotokopisini gönder), hastane evraklarını,eşin çalışıyorsa maaş bordrosunu, ve elinde varsa bu kaza nedeniyle faturalandırdığınız harcamalarınızı belirten evrakları sigorta şirketine iadeli taahhütlü olarak gönderin.
sigorta şirketi evraklar eline geçtikten sonra gerekli incelemeyi yapacak, eksik evrak varsa sizden isteyecek, tamamlandıktan sonrada tazminatınız hesaplanıp ödenecektir.
bu işi kendiniz yapabilirsiniz,
http://www.engelliler.biz/forum/tra...8376-trafik-sigortasindan-tazminat-almak.html

Alınabilir tabiki karışık bir durum yoksa 45 gün ile 3 ay için de sonuçlanabilir.eşiniz yolcu konumundamı ? Yaşı kaç ? Alkol varmı? Ehliyet varmı? Tek taraflı kazamı yoksa çift taraflı mı ?

Üst Alt