Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Trafik kazasında karşı taraf dava açacakmış. Ne yapmam gerek?

atilgan_

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
slm arkadaşlar

slm arkadaşlar ben daha yeni 1 hafta önce trafik kazası yaptım ben yara falan yok yalnız karşı taraftaki araç ta yaralı var başlangıçta hayati tehlike var dediler ama düzelmiş 3 tane kaburga kemiği kırık birtanesi çatlamış birde belinde L5 L4 kemiklerinde açılma varmış ameliyat olacak. doktor sakat kalma durumu yok dedi . biz geçmişolsuna gittik ama bize ters davrandılar kabul etmediler aslında bize göre suç onlardaydı ama trafik asli kusurun hepsini bize vermiş adamlar madur olduğu için biziziraz etmedik
ama şimdi avukat tutmuşlar avukat tazminat davası açacakmış neyapmam lazım bilmiyorum
bu bir trafik kazası isteyerek olmuş bir durum deyil bütün masrafları benim sigortamdan ödendi hatta kusurlu olduğum için kendi aracımızın masraflarıda bize kaldı araç benimde deyil çok çaresizim neyapacağımı bilmiyorum acaba bir avukatmı tutsam .

bana yardım edecek biravukat arkadaşlar acil yazarlarsa sevinirim daha önce hiç avukatlık mahkemelik olmadığım için çok tedirginim

karşı yaralının yerine kendini koy , empati yap ondan sonra nasıl davranacağın ne yapacağın hakkında yorum yapılır.

abicim kimse kimseye bilerek zarar vermek istemez adı üstünde kaza .

bize göre suç onlardaydı demişsin, eğer hakimde bu sonuca varırsa suçsuz bulunursun, yani dava sonucunu beklemen en iyisi.

Şaka mısın sen yaa? Bunu ne cesaretle buraya yazıyorsun? Bir insanı madur ediyorsun,hayatını mahvediyorsun,buradaki engelli insanlardan yardım istiyorsun şaka mısın sen bee? :D:D Dava tabi açacaklar.Cektiği acılar yanına kar mı kalacaktı? Sen yanlış platformdasın.Başka yerlere sor sorunu!! Bi deaf araçları paraları düşünmedenden, daha olay sıcakken karşı tarafın ne olacağı belli değilken nelerin peşine düştüğünden zihniyetin belli oluyor.Kazaymışş,Allahtan gelene kimse bişey demiyor ama,Birinin hatasını ömür boyu başkası çekiyor. Bunu kabul etmeli herkes.8/8 suç sendeyse sen suçlusun arkadaş.Vereceğin 3 kuruş o insanın yaralarını saracakmı? hayatı boyunca yaptığın kazanın ağrısını sızısını çekecek.Şaşkın küstah seni.Buradan avukat bulunur mu? İnsan olsan karşı tarafı ikna eder helalliğini alırdın!!!

beliz
çok güzel yazmışsın eline sağlık.
bu arkadaş müslüman mahallesinde salyangoz satmaya çalışıyor, buradakilerin nasırlarına basmaya çalışıyor.

atılgan
dostum sen üzülme tazminata mahkum olursan buradaki arkadaşlar aralarında para toplarlar tazminatı öderler, sen rahat ol.bak arabanı yaptırmak zorunda kalmışsın, çok üzüldüm, yaralı arkadaş ayıp etmiş senin arabanı yaptırmamış, kusuruna bakma sen onun.

Değil mi kardeş? Bu nasıl bir cahil cesareti!!? Sorduğu soruya ve yazdığı yere bak!!!!

Üst Alt