Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Trafik kazasında L2'de oluşan hasar için verilecek rapor oranı nedir?

Adanagen

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba uzun zamandır forumu inceliyorum ve sizlerden gelen yazıları okuyorum bende hikayemi anlatmak ve fikir elde etmek istiyorum;

geçen yıl rent a car arabasıyla kaza yaptım karşı tarafın şeridime geçmesiyle ölümlü trafik kazası geçirdim çok şükür az hasarla kurtuldum. 1 yılı doldurduktan sonra belimle ilgili adli tıp için üniversite hastanesine gittim ve şöyle bir rapor çıktı;

LUMBAL VERTEBRA BT VE 3 BOYUTLU GORUNTULEME: L2 vertebrada fraktur klinik bilgisi ile danisilan hastada ; L2 vertebra korpus anterior ust plakta %25-50 yukseklik kaybina neden olan eski fokal kompresyon frakturu izlenmistir. Bunun disindaki vertebralarin korpus yukseklikleri dogal olup posterior spinoz elemanlar ve transvers procesler dogaldir. Spinal kanal intakt gorunumdedir.

Sizce adli tıptan bana rapor çıkar mı? Çıkarsa % kaç verirler?

Şimdiden desteği geçen geçmeyen herkese teşekkür ederim Allah şifa versin herkese sağlıcakla kalın.

%13 çıktı arkadaşlar bundan sonra ki arkadaşlara da yardımcı olması için yazıyorum.

Üst Alt