Arkadaşlar geçen yıl kaynım trafik kazası geçirdi bisikletle yolun kenarından giderken arkadan aracın çarpması neticesinde femur şaft kırığı oluştu olay yerinden hastaneye çarpan şahıs götürdü bu çarpan şahıs kaynıma biraz para vererek noterden şikayetçi olmayacağına dair belge aldı kaynım 6 ay yatmak zorunda kaldı vuran şahıs o belgeyi aldıktan sonra bir daha uğramadı kaynımın durumu maddi olarak baya kötü ben de internetten burayı buldum yazılanları bayadır okudum baya bilgim oluştu ama benim soracağım şekilde kaza geçirenlere ait mesaj bulamadım,ayrıntı olarak şunları da belirtmek istiyorum vuran şahıs araba kendisinin olay jandarma bölgesinde oldu, kaynımın yaşı 30 evli ve çocuğu var.Ben burdaki mesajlardan yola çıkarak kaynımla adliyeye gittik adli dosyasını çıkarrtık fakat içinde olay yerine ait kusur raporu yok,krokisi yok,jandarma tuttuğu tutanakta olay yeri terk belgesi düzenlemiş başka bir şey yok bu haliyle tazminat alamıyacağımızı biliyorum adliyede çalışan bir arkadaşa dosyayı gösterdik o da bize kusur oranının tesbiti için dava açılması gerektiğini ama şikayetçi olmadığından dosyanın kapandığını kaynımın bu hakkını yitirdiğini artık yapacak bir şey kalmadığını söyledi.<br>Burda size şunu sormak istiyorum arkadaşın dediği gibi hakkımız öldü mü ölmediyse ne yapmamız lazım?