Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Trafik kazasında sağ bacak femur kemiğinde 5 kırık oluştu. Özür oranı alabilir miyim?

nyildirim

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Trafik kazasında sağ bacakta femur kemiğinde 5 kırık oluştu.Özür oranı alabilir miyim ?. Ameliyat olalı 2 ay oldu iyileşme çabalarındayım doktor bacakta kısalk veya topallık olmayacak diyor. Femur kemiği tamamen platin ve alt ksmı ile üst kısmına çivi takılmıştır. Trafik kazası sonucu oluşan bu durumda karşı tarafa dava açalabilmesi için %5 veya %10 arası özür miktarı olması gerekiyormuş. Benim içinde bulunduğum bu duruma ne kadar özür oranı verirler acaba .. Lütfen yardımcı olur musunuz ??

Slm Kardeşim Öncelikle Geçmiş Olsun Ameliyat Oldukdan 1 Yıl Sonra Heyete Girebilirsinin 1 Yıl Sonra Bacagından Kısalma Olmasa Bile Kalıcı Platinlerden Dolayı En Düşük Alacagın Rapor %9 Dur Trafik Sigortasından Tazminat Alabilirsiniz

Doktor iyileşme tamamlanınca platinler ameliyatla alınabilir çıkartılabilir dedi bu sıkıntı çıkarırmı özür oranını düşürür mü acaba ?

Karşı Tarafa Dava Açacaksanız Eger Önce Sigorta Şirketinden Paranızı Almanız Gerekiyor Çünkü Sigorta Şirketi Sigortalısına Dava Açıldıgı Takdirde Ödeme Yapmıyor İlk Etapda Maddi Ve Manevi Haklarımın Saklı Kalması Kaydı İle Karşı Tarafdan Şikayetci Degilim Demelisiniz Sigortadan Para Aldıkdan Sonra Karşı Tarada Maddi Ve Manevi Tazminat Davası Açabilirsiniz

Hocam lakin kaza sonrası polisler geldi ve davacımısınız diye sordu bende davacıyım dedim ve ifademi aldılar. Bu durumda ne yapmalıyım.

geçmiş olsun arkadaşım
tam yerine açtınız konuyu.forumumuzda çok başarılı avukatlar ve takipçiler mevcut.bir çok yorum ve özel mesaj alacağınızdan emin olunuz.
gelelim benim yorumuma
benimde kazada femur kemiğim kırıldı ve plaklarla kaynaması için desteklendi ama benim kemikte nekroz oluştuğu için kaynama gerçekleşmedi.ve kalça protezi takıldı.umarım sizinki doğru kaynar.daha tedavinin başındasın.özür oranı alabilmen için kazadan sonra 1 yıl geçmesi gerekiyor.zamanın çok daha.özür oranı alırsınız.
size kim dediyse yanlış demiş, % 5 veye % 10 arası özür miktarı olması gerekmiyor.isterse % 1 olsun yine tazminatınızı alabilirsiniz.
ben % 57 aldım ama seninki ne kadar olur onu şimdiden bilmek imkansız.
acele etmeyiniz, tedavinizi bitirin tazminat konusu sonraki iş.zaman aşımı süreniz 8 yıl.
http://www.engelliler.biz/forum/trafik-kazasi-sonrasi-haklar/78376-trafik-sigortasindan-tazminat-almak.html
b
urayıda incele

sayın avukatım
yanlış bilgi veriyorsunuz.
davayı karşı ruhsat sahibine , şöföre ve sigorta şirketine açabilir arkadaş.dava açılmadan sigorta şirketinden paranızı almanız gerekmiyor. dava devam ederken 1 yıl geçtikten sonra tam teşekküllü hastaneden raporunu alır arkadaş ve bu raporla beraber diğer evrakları sigortaya gönderir.eğer meblağda anlaşma sağlanırsa arkadaş ibraname imzalarak siğortadan parasını alır ve sigortayı davadan muaf tutar, karşı tarafla olan davası devam eder.
siğorta şirketi dava açıldığı taktirde ödeme yapmıyor demişsiniz. yok böyle bişey.ben dava açtım ve dava devam ederken sigortayla anlaşıp tazminatımı aldım ve sigortayı davadan ayırdım.
karşı taraftan şikayetçiyim diyeceksin arkadaş.neden şikayetçi değilim diyecek.

Sayın Kaza zede Polis Hayatında Kaç Kere Trafik Kazası Dosyası Yaptın Acaba Sigorta Şirketleri Sigortalısından Davacı Olundugu Takdirde Ödeme Yapmaz Dava Sonuzu Karşı Tarafdan Alınan Tazminat Neticesiyle Magduriyetinizin Giderildigi Deyip Ödeme Yapmıyorlar Biz Bütün Müvekillerimize Maddi Ve Manevi Hakalarını Saklayıp Sigortadan Para Aldıkdan Sonra Karşı Tarafa Dava Açıyorsunuz Bu Arada Benim Bu Aralar Kaza Dosyam Çok Davalara Giremiyorum Siz Daha İyi Biliyorsanız Bundan Sonra Dava Dosyalarımı Size Yönlendirim Buyrun Siz Yapın

Sizin Yorumlarınızı Okurken Kazazede Degilde Bir Savcı Yada Hakim Oldugunuzu Düşünüyorum Bildikleriniz Sadece İnandıklarınız Kardeşim Her Kez İşini Yapsın Hayatınızda 1 Kere Kaza Yapmışsınız Para Almışsınız Zanıyorsunuzki Her Şey Çok Kolay Öyle Degil Beyim Elimde EN AZ 500 Tane Evrak Var Kim Şsterse Adres Versin Yolluyacagım Şikayet Davası Bitmedigi Sürece Sigorta Şirkeritinin Çogu Hemen Hemen Hepsi Ödeme Yapmaz Gönderdigi Yazıdada Şikayet Davasının Sonucunun Gönderin Eksik Evrak Diyerek Dosyayı Askıya Alır Şikayet Davasının Sonucunda Kaza zede Eger Karşı Tarafdan Tazminat Almış İse İstedigi Sonuc Evragından Görüldügü İçin Sigorta Tazminat Aldıgın İçin Artık Magdur Degilsiniz Diyecek Ve Red Verecektir Ancak Sigorta Şirketine Dava Yoluna Gidildigi Taktirde 2. Bir Tazminat Alına Bilir

İşin Yolu VE Prosütürü Budur Maddi Ve Manevi Haklarımın Saklı Kalması Kaydi İle Davacı Ve Şikayetci Degilim Yanlız İyi Oku Kazazede Kardeşim Maddş Ve Manevi Haklarımın Saklı Kalması Kaydi iLE Sigortada Evrakalr Gönderilir DAVA Açmadan Sigortadan Kişiye Tazminatı Yatırılır Sonra Karşı Tarada Maddi Ve Manevi DAVA Açılır Bilmem Anlata Bildim Mi ?

)))))
davalarınız çok olduğu belli
zamanınızın tamamını forumda harcıyorsunuz sayın avukatım.
bol şanslar hayırlı işler

Cumartesi Gününü Ne Yapmamı Bekliyorsun Sayın Malulen Emekli Polis Kardeşim

Merhaba nyildirim,
Son durumunuz hakkinda bilgi alabilirmiyim. Muhtemelen kesin rapor aldiniz ve basvurularinizi yaptiniz.

Arkadaşlar lütven bana yardımcı olun durumum iyi değil

2002 de trafik kazası geçirdim sağ bacağımda açık parçalı tibia kırık oluştu 4 amaliyat oldum en son 2008 de amaliyat oldum 3 cü amaliyatımda diz kapakta ayak bileğime kadar kaval kemiğine çivi taktılar fakat ayağım gene kaynamadı
son amaliyatımda çiviyi çıkartamadılar yarısı kırıldığı için içinde kaldı platin ilave ettiler bacağımda incelik oldu 2 ct kısalık var 1 sahatten fazla ayakta kalamıyorum ağır iş yapamıyorum pisikolojimde bozuldu anti anti depresyonum var 1 yıl ilaç kullandım geçmiyor çalışamıyorum

hiç bir tarafa dava açmadım zaman aşımına uğramış
bu rahatsızlıklarım için %kaç rapor alabilirim

lütven cevap yazın her şeyimi kaybettim evliliğim bitti çocuğumun nafakasını ödüyemiyor ilgilenemiyorum bana bir yol gösterin durumum yok avukatlara soramıyorum

Merhaba Hasan bey bende bir kaza geçirdim 14.10.2015 tarihinde. Koluma platin takıldı kalıcı 42 rapor verdiler. Maaşım. Kaza esnasında 1450 net brüt 1750TL idi 2ay rapordan sonra, maaşım 2600net brüt 3400 yaşım 40 karşı taraf yüzde yüz suçlu. Ceza mahkemesi görüldü 6ay ehliyeti men. 2500tl ceza kesildi. Ne kadar tazminat alırım. 05384494662 "saygılar sunuyorum.

Üst Alt