geçmiş olsun arkadaşım
tam yerine açtınız konuyu.forumumuzda çok başarılı avukatlar ve takipçiler mevcut.bir çok yorum ve özel mesaj alacağınızdan emin olunuz.
gelelim benim yorumuma
benimde kazada femur kemiğim kırıldı ve plaklarla kaynaması için desteklendi ama benim kemikte nekroz oluştuğu için kaynama gerçekleşmedi.ve kalça protezi takıldı.umarım sizinki doğru kaynar.daha tedavinin başındasın.özür oranı alabilmen için kazadan sonra 1 yıl geçmesi gerekiyor.zamanın çok daha.özür oranı alırsınız.
size kim dediyse yanlış demiş, % 5 veye % 10 arası özür miktarı olması gerekmiyor.isterse % 1 olsun yine tazminatınızı alabilirsiniz.
ben % 57 aldım ama seninki ne kadar olur onu şimdiden bilmek imkansız.
acele etmeyiniz, tedavinizi bitirin tazminat konusu sonraki iş.zaman aşımı süreniz 8 yıl.
http://www.engelliler.biz/forum/trafik-kazasi-sonrasi-haklar/78376-trafik-sigortasindan-tazminat-almak.html
burayıda incele
sayın avukatım
yanlış bilgi veriyorsunuz.
davayı karşı ruhsat sahibine , şöföre ve sigorta şirketine açabilir arkadaş.dava açılmadan sigorta şirketinden paranızı almanız gerekmiyor. dava devam ederken 1 yıl geçtikten sonra tam teşekküllü hastaneden raporunu alır arkadaş ve bu raporla beraber diğer evrakları sigortaya gönderir.eğer meblağda anlaşma sağlanırsa arkadaş ibraname imzalarak siğortadan parasını alır ve sigortayı davadan muaf tutar, karşı tarafla olan davası devam eder.
siğorta şirketi dava açıldığı taktirde ödeme yapmıyor demişsiniz. yok böyle bişey.ben dava açtım ve dava devam ederken sigortayla anlaşıp tazminatımı aldım ve sigortayı davadan ayırdım.
karşı taraftan şikayetçiyim diyeceksin arkadaş.neden şikayetçi değilim diyecek.