yardım edersenz sevinirim
25 yasındayım ewliyim asgari ücret calısıyodm
trafik kazası geçirdim ocak ayında gecen sene kaval kemigimde cok parçalı kırık olustu plak ve 9 vida atıldı ve dizimde kırıldı yürümede sıkıntı yasıyorum
mahkemede ben tali kusurlu çarpan aslı kusurlu görüldü ve ceza aldı karsı taraf
dün hastaneye gittim engelli raporu için ortapedi ve fizige girdim ortepedi bana bişeler yazdı ama oran vermedi fizige indim fizikçi tek degnegimi ewde kullanıyormusun dedi dısarda bende ewde kullanmıyorm ama dısarda kullanıyorum fazla yürüyünce agrı oluyor dedim oda önündeki kitaba baktı yüzde 18 yazdı sonra ögleden sonra heyete girdim heyete cıktım baktı bana evragın en altına boşluga yüzde18 yazdı cıkabilirsin dedi.
aldıgım hastane ist. hakem hastane görünüyor.
merek ettigim bu rapor süreklimi oluyor??
raporla ne kadar bir tazminat alabilirim??
şimdidcen teşekür ederim..
25 yasındayım ewliyim asgari ücret calısıyodm
trafik kazası geçirdim ocak ayında gecen sene kaval kemigimde cok parçalı kırık olustu plak ve 9 vida atıldı ve dizimde kırıldı yürümede sıkıntı yasıyorum
mahkemede ben tali kusurlu çarpan aslı kusurlu görüldü ve ceza aldı karsı taraf
dün hastaneye gittim engelli raporu için ortapedi ve fizige girdim ortepedi bana bişeler yazdı ama oran vermedi fizige indim fizikçi tek degnegimi ewde kullanıyormusun dedi dısarda bende ewde kullanmıyorm ama dısarda kullanıyorum fazla yürüyünce agrı oluyor dedim oda önündeki kitaba baktı yüzde 18 yazdı sonra ögleden sonra heyete girdim heyete cıktım baktı bana evragın en altına boşluga yüzde18 yazdı cıkabilirsin dedi.
aldıgım hastane ist. hakem hastane görünüyor.
merek ettigim bu rapor süreklimi oluyor??
raporla ne kadar bir tazminat alabilirim??
şimdidcen teşekür ederim..