Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Trafik kazasından dolayı %18 rapor aldım. Ne kadar tazminat alabilirim?

kadarsiz

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
yardım edersenz sevinirim
25 yasındayım ewliyim asgari ücret calısıyodm
trafik kazası geçirdim ocak ayında gecen sene kaval kemigimde cok parçalı kırık olustu plak ve 9 vida atıldı ve dizimde kırıldı yürümede sıkıntı yasıyorum
mahkemede ben tali kusurlu çarpan aslı kusurlu görüldü ve ceza aldı karsı taraf
dün hastaneye gittim engelli raporu için ortapedi ve fizige girdim ortepedi bana bişeler yazdı ama oran vermedi fizige indim fizikçi tek degnegimi ewde kullanıyormusun dedi dısarda bende ewde kullanmıyorm ama dısarda kullanıyorum fazla yürüyünce agrı oluyor dedim oda önündeki kitaba baktı yüzde 18 yazdı sonra ögleden sonra heyete girdim heyete cıktım baktı bana evragın en altına boşluga yüzde18 yazdı cıkabilirsin dedi.
aldıgım hastane ist. hakem hastane görünüyor.
merek ettigim bu rapor süreklimi oluyor??
raporla ne kadar bir tazminat alabilirim??
şimdidcen teşekür ederim..

yaklaşık olarak bir sonuç veriyor, verileri girin,raporunuz sürekliyse ve bunu sigorta şirketi kabul ederse iyi bir tazminat çıkar ama kusur oranı net olması gerekiyor.
aşagıdaki linkten İŞGÜCÜ KAYBI TAZMİNATI nı işaretleyin.
http://www.ercanerdem.av.tr/destazhes.asp

yüzde 18 sürekli rapor verdi hastane sigortaya verdim şimdi aramalarını bekliyorum insallah dedigin gibi verirler cok saol bilgi için

sigorta araayarak ssk dan ödeme dökümü istiyor neden

trafik sigortası aradı bana kagıt gönderceklermiş o kagıtla ssk ya gidip maas baglandımı suana kadar ne kadar aldım gibi bilgiler verilcekmiş acaba neden istiyorlar bunu bilgisi olanlar yardım
tazminat ödemesinde bir etkisi olurmu olumlu olumsuz

Geçmiş olsun.
%18 daimi iş göremezlik zararınız 2014 yılı verilerine göre en az 75.950 TL'dir. Bu toplam zarardan size verilen kusur oranı nispetinde müterafik kusur tenzili yapılması gerekmektedir. Etraftan gelen farazi tutarlara itibar etmeyiniz. Zira yargılama sonunda hükmedilebilecek tazminattan fazlası için dava açmanız halinde reddedilen kısım üzerinden yargılama giderleri ve vekalet ücreti aleyhinize hesaplanacağından maddi zarara uğrayabilirsiniz. Böyle bir yargılamada Aktüer Bilirkişiler tarafından durumunuza uygun hesap yapılması gerekmektedir. Bu hesaplamada maaşınıza ek gelirler, mesleğinizin niteliği, tam iş göremezlik süreniz vb.. sübjektif unsurlar hesabı önemli ölçüde etkilemektedir. Bu sebeple derneğimize başvurarak ücretsiz şekilde Aktüer Bilirkişiden zarar hesabı yaptırabilirsiniz.

Sigorta Mağdurları Derneği

Bu işi ben bilirim alacağınız tazminat 40 bin tl civarı olur. Alınca buraya yazın, herkes öğrensin..

Yalnız size SSK dan iş kazası ile ilgili maaş bağlanırsa onun peşin değeri bu tazminattan düşülür..

sgk dan bağlanan peşin sermaye değerinide yazın bakalım ne kadar yazacaksınız arkadaş almış olduğu maaşı yazsın sizde psd sini hesablayın bakalımhangimizin doğru çıkacak

kazazede;

şu hesabı ben tam yapamadım yaa özürlü sağlık kurulu raporum % 38 / adli tıp kurumu raporum % 33 hangisini yapıcaz o tabloya göre 4 yıllık yasal faiz ne kadardır

Üst Alt