Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Trafik kazasından sonra psikiyatriden rapor alabilir miyim?

Yagmurdamlasi2

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Trafik kazasi gecirdim adli tip muayenesinde psikolojik bulgu rastlanmadi yaziyor ama ben kazadan bir ay sonra psikiyatri de tedavi gormeye basladim anksiyete bozuklugu tanisi kondu buna istinaden bana rapor cikarmi

geçmiş olsun en azında tedavini 6 ay devam etmelisin sürecin sonucu seni takip eden doktor emarelerin devam ediyor tedavi ile kısmen iyileşir notu düşer büyük ihtimal bu süreçten sonra rapora gir oran alırsın tazminat hakkın doğar

Peki bir yil once ayni tani fakat farkli rahatsizliklarla psikiyatriye gitmis olmasi kaza sonrasi rapor almasini etkilermi sigorta sirketi buna itiraz ederse

En son 2017 nin 6. Ayinda psikyatriye gittim tani ayni fakat sikayetler farkliydi sonra mayis 2018 de trafik kazasi gecirdim korkularim ciglik atmalarim baş dönmem vs sikayetrim oldu tekrar psikiyatriye gittim yine tani anksiyete

Soracagim soru su bu yil gecirdigim Kazadan dolayi sigorta sirketine dava acacagim sigorta sirketi bir onceki psikiyatri tedavisini goz onunde bulundurup kabul etmeyebilirmi raporumu

Kusurabakmayin tekrar tekrar rahatsiz ediyorum bende
Kazadan sonra vertigoda olustu 3 aydir betaserc kullaniyorum
Buda tazminat alabimem icin yeterli bir neden mi aizce

Üst Alt