Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Trafik sigortası mağduru olmak istemiyorum. Ne kadar tazminat alırım?

Kadı Kızı

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Öncelikle Hepinize Merhabalar;
Ben 5 yıl önce bababmın kullandığı araçta araçiçi yolcu durumundayken tek taraflı trafik kazası geçirdim ve bu kazaya bağlı olarak Temmuz ayında operasyon geçirdim.Üniversite Hastahanesinden %15 engel raporu aldım ayrıca Ben üniversite son sınıf öğrencisiyim.Bitirdiğimde en asgari 2150 lira maaş alacaĞım.Size sormak istediğim konuya gelince;bütün belgeler elimde hazır ve ben bu belgeleri bir avukat aracılığı ile sigorta şirketine sunmak istiyorum.Ama görüştüğüm avukatlar aklımda soru işaretleri bıraktı güvenip güvenmeme konusunda kararsızım.Tek başıma bunu halledebilir miyim?Kendim alırsam daha az tazminat mı alırım? Bilgisi ve tecrübesi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.Şimdiden teşekkür ederim hepinize...

Öncelikle geçmiş olsun,

Sigorta şirketine yaptığınız başvuruda elinizdeki belgeler dışında, daha fazla tazminat almak adına başka belgeler de zaman zaman gerekli olabilmektedir. Bu sebeple destek almanızı tavsiye ederim . Ayrıca her halde eksik ödeme yapacakları için ödeme sonrasında dava açmanız gerekecektir.

kadı kızı slm, acaba operasyon gecırdım derken nasıl bır durumdu, bende heyete gırdım ne kdr oran verırler meraktayım sonuc 15 gun sonra cıkıcak :(

Önemli olan operasyon değilmiş zaten % 10 omurga kırığına ve % 5 te yükseklik kaybına verdiler senin durumun nedir

t12 l1 l2 kırıgı araç içi yolcu konumunda. 8 vida 2 yapay dısk var , sızede taktılarmı bu tur seyler

Size çok verir avukat bana iki kırığı olan 6 vida ve 2 yapay diske% 32 aldıklarını söyledi umarım en iyisi olur

özel hastanede almıs olabılırler. ben dırek epikriz raporu alıp bugun heyete gırdım devlet hastenesınde hayrlısı ıns. merakla beklıyorum

Zaten üniversite hastahane ler i heyet hastaneler itiraz edemezler evet girebilirsiniz ikinci kez

kesınlıkle yazıcam bu konularda deneyımsız oldugumuz ıcın bırılerıne yol göstermeye vesıle olabıleceksek ne mutlu

Üst Alt