Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Trafik sigortası olmadığı için güvence hesabından tazminat ödeme kararı geldi!?

osmannergiz

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba iyi bayramlar.

Sizlerden acilen bir konu hakkında yardım almak istiyorum. Yeni konu açamadığım için buraya mesaj olarak yazabildim.

İsmim Osman PTT de dağıtıcı olarak görev yapıyorum ve 2017 yılında görev başındayken yola ananesinin elinden fırlayarak bir çocuk atladı ve çarptım. Kazadan sonra gerekli bütün herşeyi yaptım 112, ekipleri aramak ve sonrasında hastaneye getirip götürmek vs. Raporlarda asli kusurlu çocuk , tali kusurlu olarak ise de ben verilmişim (%75-25) fakat benim hiç suçum yoktu frene basma mesafem bile yoktu çünkü o derece yakındı. Benden şikayetçi olmadılar suçun kendilerinde olduğunu kabul ettiler savcılıktan takipsizlik kararı da geldi. Fakat olaydan 1 sene sonra tarafıma kaza anında trafik sigortası olmadığı için güvence hesabından çocuğun malül kaldığı(%20) gerekçesiyle 34000 tl tazminat geldi.

Araç devletin olduğu için sigortalarını takip etmek için tarafıma bir evrak emir vs. vermediler. Ve bundan da ben sorumlu değilim. Bu konuda sorumlu kişi amirimizdi. Benim hiç bir bilgim yoktu. Şimdi tarafıma güvence hesabından icra tebligatı verdi ve buna itiraz edersem ve kazanırlarsa %20 ceza alırmışım. 2 tane yaşlı anne ve babama bakıyorum ve bundan başka hali hazırda olan bir icra takibim söz konusu var. Bu miktarı ödeyecek ve bununla savaşacak avukatlık ücretini bile ödemeye yetecek maddi gücüm yok ucu ucuna zorla yetiştiriyorum. O yüzden foruma yazdım bilen birileri bana yardım edebilir diye.

Bu olayda haksız yere mağdur oldum lütfen bana yardım edin. Ne yapmam, nasıl bir yol izlemem gerekiyor bana gösterebilirseniz çok memnun olurum. Desteğiniz için şimdiden teşekkür ederim.
mail: oosmannergiz@outlook.com
tel : 0542 207 0135

yardım edebilecek bu konu hakkında bilgisi olan birileri yok mu lütfen ?

Üst Alt