Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Trafik sigortası tazminatı başvuru evrakları hakkında soru..?

YasinC

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
İyi akşamlar trafik sigortası tarafından istenen evraklar hakkında bi sorum var . sigorta şirketi evrakları yolladık ama internet sitesinden baktığımda eksik evrak var diyor . bunlar
evrak no: 308 özel evrak ve 378 bilirkişi raporu bu evrakların ne olduğunu bilen varsa cevaplayabilirmi

890GRV.png

Yasin kardeşim onların eksik evrak istemeleri bitmez sanırım avukat olmadan yazışma ile hallediyor sun.

yaralanmalı trafik kazası sonrası tazminat

merhaba ben geçen yıl bi trafik kazası geçirdim ve 1 yıl dolduktan sonra maluliyet raporumu aldım %45 sonrasında avukatım belgeleri trafik sigortasına gönderdi 2 ay oluyor. Sigortanı internet sitesinde kusura ilişkin bilirkişi raporu bekleniyor yazıyor ama avukatı aradığımda öyle bi belge istemediler dedi. sizce 2 ay beklemesi normalmi yoksa bi sıkıntımı vardır.

Kaza tespit tutanağında zaman zaman kusur oranları net olmayabiliyor. Bu sebeple ceza dosyasındaki bilirkişi raporu bekleniyor. Konu ile ilgili daha fazla bilgi verirseniz sizi aydınlatabilirim.

Üst Alt