sayın kazazede sizide bir avukat yanında calıştıgınızı ve avukata bu site sayesınde yardım ismi altında dosya gönderdiğinizi ogrenmış bulunmaktayız ve bırcok siteye üye kişiler tarafından sizden şikayet almaktayız.hasar danışmanlık şirketlerine neden bu kadar tavır almış oldugunuz merakımızıda bu sayede giderdik.iyi günler.
vallahi komik duruma düşüyorsunuz , gülüyorum ve çok eğleniyorum
, bak merakınıda gidermişsin ne mutlu sana)))
demek avukat yanında çalışıyormuşum, nerde çalıştığımı öğrenmiş bulunuyorum sayende, demekki ben şimdiye kadar yanlış yere işe gidiyormuşum )))
hasar şirketlerine tavır almıyorum , sadece buralarda reklam yapmalarını etik bulmuyorum.hasar şirketi açar bir site orada istediği kadar reklamını yapabilir, ha buralardada reklam yapabilir ama bu siteye ücretini öder reklamını yapar.
bu forumlar müşteri bulma yeri olmamalıdır, bu forumlar bilgi paylaşma yerleridir, yardımlaşma yerleridir,herkes bildiği konuda bildiği kadar paylaşımda bulunmalıdır, buralar site adresini veya telefon numaranı yazarak iş kapma alanları değildir, ben bunlara karşıyım arkadaşım.
ben bu siteye yazmaya başladığım tarihten bu yana hiç bir şekilde karşılık bekleyerek yorum yazmadım ve hiç kimsedende 1 kuruş beklentim olmadı ve şimdiye kadar cebimede 1 kuruş para girmiş degildir.burada onlarca arkadaşıma verdiğim bilğiler sayesinde çok tazminat almalarına vesile oldum ve hepside tazminatını aldıktan sonra bana dönerek KAZAZEDE ALLAH SENDEN RAZI OLSUN SAYENDE HİÇ KİMSEYE PARAMIZI KAPTIRMADAN TAZMİNATIMIZI ALDIK diye teşekkür etmişlerdir.
avukat yanında falan çalışmıyorum, çok iyi bir işim var ve işime devam ediyorum.bu vermiş olduğum bilgileride hep araştırarak öğrenmiş bulunmaktayım, nikimdende anlaşılacağı üzere bende trafik kazası mağduruyum, onun için çok araştırdım , başka kaza nedeniyle mağdur olmuş insanlara biraz yardımım dokunursa ne mutlu bana.şimdiye kadar da karışık olaylarda bilgi isteyen arkadaşlara hep hukuki destek almaları konusunda telkinde bulundum.çünkü avukata git dememin sebebi karşılarında resmi bir muhatapları olması içindir.
yaklaşık 4 yıldır bu sitede elimden geldiğince yardım etmeye çalışıyorum, şimdiye kadar sizin gibi buralarda iş kaparım diye buralara takılan takipçiler çok kızdılar bana, senin gibi iftira atmaya çalışan çok oldu,ama baktılarki durum farklı, bize buralardan iş çıkmaz diye hepside arkasına bakmadan çıktılar gittiler.
hepinizin işi gücü rastgelsin ...