Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Trafik sigortasından kazandığım tazminat hakkı ve mahkemeden kazandığım tazminat..?

zakcay_60

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
benim trafik kazasından raporum ! ben siigortadan 36.000 aldım
benim sorum ise, sigortadan param bankaya yatmış ama 1,5 senedir süren maddi manevi tazminat davası açtım ,bilirkişi tazminatı hesaplama aşamasına geldi yani sona yaklaştık ,ama diyorlarki hem sigorta parasını, hemde mahkemeden kazacağım parayı alamazmışım birinden birine feragat etmem gerekiyormuş .Bu doğrumudur bununla ilgili bilgi verirseniz sevinirim ne yapmam gerekiyor?

Manevi tazminatınızı alırsınız. Maddi tazminat alırsanız sigortadan aldığınız 36000 tl yi düşer kalanını almaya hak kazanırsınız.

maşallah siteye Hasar Danışmanları doluştu birden,
sayın admin bülent bey, bu danışman arkadaşlardan reklam ücreti alıyormusun, bak buraları istedikleri gibi kullanmaya başladılar, temizlik zamanı gelmedimi

sayın kazazede hasar danışmanlarının bu site içersindeki mağdur arkadaşlara öğrenmek istedikleri bircok konuda yardım etmek için bulunduklarını unutmayalım.siz neden sürekli bundan şikayet eder oldunuz bunu anlamadık.

maddi manevi tazminat davası açtım yaklaşık 1,5 sene oldu zaten,hesap için bilirkişide şimdi.Avukatım sigortadan para aldım diye,maddi manevi tazminat davasından vazgeçelim dedi,mahkeme zenginleşmek için anlaşılırmış onun için iyi görünmezmiş,doğrumudur,mahkemeden vazmı geçelim,mahkemeye sigortadan para aldığımı söyleyeyimmi,ne yapmamı önerirsiniz.

mahkemede sigortadan para aldığınızı belirtmelisiniz.davadan geri cekilmenizi tavsiye etmem.sonuçta kazanacagınız kesin.haksız zenginleşme mahkeme tarafından zaten onaylanmaz.hakettiğiniz tazminatı alırsınız.

şu anda 53 yaşındayım,2007 yılında kaza oldu,asli kusurlu bulundum,öğretmenim,şu anda maaşım 2600 tl,kazadan sonra bu güne kadar kazadan dolayı ek ders almadım,maaş karşılığı zorunlu derslere giriyorum,adli tıpta yüzde 21 kalıcı hasar raporu verdiler,sigorta 36.900 tl para verdi,ne dersiniz makulmüdür,bilgileriniz için teşekkürler.

daha sağlıklı cevap verebilmemiz için aktuarya çalışması yapılması gerekmektedir.aktuarya calışması için evlı ıseniz eşinizin doğum tarihi cocuklarınız var ise doğum tarihleri kusur oranı bilgileri gerekmektedir.bılgıler saglandıktan sonra kesın ve net bır cevap size ulaştırılacaktır.iyi günler dileriz.

Sakatlık tazminatında kesinlikle eşin doğum tarihi, çocukların doğum tarihi falan gerekmez. Lütfen bilen bilmeyen herkes yorum yazmasın.

Bu arada aldığınız tazminat doğru, onu da belirteyim..

değişim hasar erhan bey sizinde sonuçladığınız dosyaları iyi biliyoruz.tüm tazminatlar hesaplanır iken bakmakla yükümlü oldukları aile bireylerinin bilgileri mutlaka göz önüne alınır.zaten bircok firma bu ayrıntı yüzünden düşük tazminat cıkartıyor ailelere.bunu bircok dosyamızda gördük.dilerseniz sizlere dosyalar üzerinde gerekli acıklamaları yapabiliriz.sizlerden ricamız burası bilgilendirme sitesidir.farklı firmalara ve şahıslara hitaben konuşmadan bildiğiniz doğruları açıklayınız.bilmıyorsanızda bırakın bılenler acıklasın.yanlış bilgilendirmeler olmasın.çalışma hayatınızda başarılar dileriz.

sayın kazazede sizide bir avukat yanında calıştıgınızı ve avukata bu site sayesınde yardım ismi altında dosya gönderdiğinizi ogrenmış bulunmaktayız ve bırcok siteye üye kişiler tarafından sizden şikayet almaktayız.hasar danışmanlık şirketlerine neden bu kadar tavır almış oldugunuz merakımızıda bu sayede giderdik.iyi günler.

Ben hala lafımın arkasındayım . Sakatlık tazminatında kişinin kendi kaybı hesaplanır, eşinin ve çocuklarının yaşına değil, olup olmadıklarına bile bakılmaz. Vefatta ise destekten yoksunluk tazminatı hesaplandığı için eşinin ve çocuklarının yaşına bakılır.

erhan bey istediğiniz zaman şirketimizin genel müdürlüğüne gelip bu ve buna benzer bircok dosyayı avuklatlarımız aracılıgıyla sizlerle paylaşabiliriz.bircok hasar firmasınız iddaa ettiğiniz şeklinde dosyayı sonuçlayarak daha sonrada temsilcilerimizin bu ailelere ulaşıp aynı dosyaya aktüaryamızı bızım bahsettıgımız sekılde yaparak sigortadan gercek tazmınatlarınız aldık.bunları sozle değil kesin ve net kanıtlarla sizlerle paylaşabiliriz.

Yani diyorsunuz ki aynı yaşta ve aynı sakatlık oranına ve aynı gelire ve aynı kusur oranına sahip iki kişiden evli olan bekar olandan daha çok tazminat alır ?

peki siz bildiğiniz şekilde çalışmaya devam edin bizde bildiğimiz şekilde.başarılarınızın devamını dileriz.

sayın kazazede sizide bir avukat yanında calıştıgınızı ve avukata bu site sayesınde yardım ismi altında dosya gönderdiğinizi ogrenmış bulunmaktayız ve bırcok siteye üye kişiler tarafından sizden şikayet almaktayız.hasar danışmanlık şirketlerine neden bu kadar tavır almış oldugunuz merakımızıda bu sayede giderdik.iyi günler.
;)vallahi komik duruma düşüyorsunuz , gülüyorum ve çok eğleniyorum;), bak merakınıda gidermişsin ne mutlu sana)))
demek avukat yanında çalışıyormuşum, nerde çalıştığımı öğrenmiş bulunuyorum sayende, demekki ben şimdiye kadar yanlış yere işe gidiyormuşum )))
hasar şirketlerine tavır almıyorum , sadece buralarda reklam yapmalarını etik bulmuyorum.hasar şirketi açar bir site orada istediği kadar reklamını yapabilir, ha buralardada reklam yapabilir ama bu siteye ücretini öder reklamını yapar.
bu forumlar müşteri bulma yeri olmamalıdır, bu forumlar bilgi paylaşma yerleridir, yardımlaşma yerleridir,herkes bildiği konuda bildiği kadar paylaşımda bulunmalıdır, buralar site adresini veya telefon numaranı yazarak iş kapma alanları değildir, ben bunlara karşıyım arkadaşım.
ben bu siteye yazmaya başladığım tarihten bu yana hiç bir şekilde karşılık bekleyerek yorum yazmadım ve hiç kimsedende 1 kuruş beklentim olmadı ve şimdiye kadar cebimede 1 kuruş para girmiş degildir.burada onlarca arkadaşıma verdiğim bilğiler sayesinde çok tazminat almalarına vesile oldum ve hepside tazminatını aldıktan sonra bana dönerek KAZAZEDE ALLAH SENDEN RAZI OLSUN SAYENDE HİÇ KİMSEYE PARAMIZI KAPTIRMADAN TAZMİNATIMIZI ALDIK diye teşekkür etmişlerdir.
avukat yanında falan çalışmıyorum, çok iyi bir işim var ve işime devam ediyorum.bu vermiş olduğum bilgileride hep araştırarak öğrenmiş bulunmaktayım, nikimdende anlaşılacağı üzere bende trafik kazası mağduruyum, onun için çok araştırdım , başka kaza nedeniyle mağdur olmuş insanlara biraz yardımım dokunursa ne mutlu bana.şimdiye kadar da karışık olaylarda bilgi isteyen arkadaşlara hep hukuki destek almaları konusunda telkinde bulundum.çünkü avukata git dememin sebebi karşılarında resmi bir muhatapları olması içindir.
yaklaşık 4 yıldır bu sitede elimden geldiğince yardım etmeye çalışıyorum, şimdiye kadar sizin gibi buralarda iş kaparım diye buralara takılan takipçiler çok kızdılar bana, senin gibi iftira atmaya çalışan çok oldu,ama baktılarki durum farklı, bize buralardan iş çıkmaz diye hepside arkasına bakmadan çıktılar gittiler.
hepinizin işi gücü rastgelsin ...

Son düzenleme:
Sayin kazazede ilk oncelikle hitap sekillerimize dikkat edelim lutfen.biz kimse hakkinda arastirma yapip yaptigimiz is disinda vakit kaybinda bulunacak bir sirket degiliz.bize kullanicilardan gelen mesajlar soyluyor sizin avukat yaninda calisip ozelden kullanicilara mesaj atip dosyalarini istediginizi belirtiyorlar.bizim reklam sitelerimiz web sitelerimiz sosyal medyalarimiz ve kisilerin karsilarinda resmi onlarca avukat ve uzman arkadaslarimiz mevcuttur.bunlara maddi manevi sirket olarak gucumuz vardir yani sizin dediginiz gibi reklam yapmak icin gelmedik bu siteye.bu arada bu kadar bilgiyi sunan biri olarak kaza gecirmis ve sadece yardim amacli bu kadar bilgiyi paylasiyor olmaniz hasar firmalarina bu kadar hircin tavriniz sizin icin soylenen avukat yaninda calismaniz hususunu destekliyor.bu arada herkes normal iste calisip bu iside exstra olarak yapmakta serbesttir.yani sizin baska isinizin olmasi bu isi yapmaniza engel degildir.herneyse daha fazla uzatmayalim.bizim yaptigimiz yorumlara hircin ve alayci yazilarinizi eklemesseniz seviniriz.iyi gunler dileriz.

Üst Alt