Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Trafik sigortasından tazminat nasıl alabilirim?

veysel21

Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
7 ay önce trafik kazası geçirdim,kazada c6-c7 kırığı oluştu boynumda c4-c5-T1 daralma var.kaza tek taraflı trafik suçlu beni yazmış raporda bu yüzden sigorta şirketiyle görüşmedim hastalığım kalıcı olduğundan tazminat almaya hakkın var dediler bu konu hakkında bilgisi olan lütfen Cvp yazsın...

Selam kardeş yardımcı olmaya çalışayım elimden geldiğince arabayı sen kulanıyordun sanırım ve 8/8 kusur sende eğer böyleyse üzgünüm bi hakkın yok eğer farklı ni durum olsa yani yolcu konumunda olsaydın farklı olurdu.

Sağol kardeş.arabayı kullanan bendim ama yanımda yolcu konumunda biri vardı oda ameliyat geçirdi onun hakkı varmi?

Evet tabiki onun hakkı var ama istersen kendinizde halede bilirsiniz avukatlık olmadanda işler haledilebilir

Aslında senin sürekli ve kalıcı hasar olduğu için raporlarda bi bakılsa belki bişey çıkar. Sen müsait olunca özelden numaranı ver. Istersen bi araştıralım

Ben şimdi rapor için heyete başvurdum bu hafta belli olur heyet raporuma göre başvururum.yolcu konumundaki için ne yapmamız gerekiyor yani kendimiz nereye başvurabiliriz???(Kaya kardeş benim rapor çıksın ona göre sana ulaşırım tmm kardeş)

Veysel kardeşim raporun oranı önemli o çıktıktan sonra bi kaç belge ekleyıp şirkete gönderecez tabi senin için de bişeyler yapılması lazım çünkü bakıma muhtaç sın raporun ankara numunede çıkması daha ıyı olurdu ama hayırlısı sen raporla yada başka bi eksik olursa bana yaz yardımcı olurum selamlar.

Ben geçen hafta Ankara'da heyete girdim askerlik için askerliğe elverişli olmadığım raporu var bende Gata nın raporu o işimize yarar inşallah ben hayırlısıyla raporu alırsam iii olur .

Üst Alt