Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Trafik tazminatimi almak için vekalet verdiğim avukatla sorun yaşıyorum..?

simurgmina

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Iyi gunler.ben bursadan mehmet. Gecen yil bir trafik kazası geçirdim.% 25 engel raporu aldım. Bu raporla işi bir avukata vekaletle verdim.sigorta şirketi bana ödeme yaptı. Ben de avukatimin vekalet ucretini yatırdım. Ancak avukatimla artık çalışmak istemiyorum. Tekrar bir engel raporunu uludağ universitesinden % 38 olarak aldım. Sorum şöyle:

Benim avukata verdigim vekalet hala gecerli midir

Yoksa ödeme yaptığım zaman vekalet ve sözleşme bitmismidir.

Eger vekalet sozlesmem gecersizse yeni avukatla calismak istiyorum

Tekrar notere git. Avukata verdiğin vekâletini iptal ettir.

Vekalet verirken nasıl noterden yapılıyorsa iptali de noterden olur.

Sözleşmede bir yıl içerisinde azilname gönderilirse tazminatını ödemekle yükümlü yum ama bir kez para alındı ve is bitti

Arkadaşlar tekrardan merhaba avukatımla bir kez iş yaptığım tazminatımı aldığım ve ücretini ödediğim için işim bitmiş şimdi tekrar size bir soru sormak istiyorum ikinci kez aldığım engel raporumu bireysel olarak sigorta şirketine nasıl sunacağım lütfen yardımcı olunuz teşekkür ederim hepinize

merhabalar öncelikle geçmiş olsun.ilk önce vekaleti verirken vekaleti sürelimi vermiştiniz verdiyseniz süresi gelince otomatik olarak biter.Eğer vermediyseniz vekalet verdiğiniz avukatı azilname çekerekten devreden çıkartmış olursunuz.isterseniz kazaya ait bakiye tamamlama davası açma hakkınız vardır.ama ikinci raporu anlayamadım biraz daha açıklarsanız sevinirim

Sayın simurgmina avukatınızla anlaşamadığınız için azil edebilirsiniz.Verdiğiniz vekaletname süreli mi değil mi bunu bilmek lazım.Bireysel başvurularda tazminat düşük hesaplanır ama yinede başvuru yapmak isterseniz sigorta şirketini arayıp gerekli bilgileri alabilirsiniz.sizden evraklar istenıcektir burda bu evrakları sıralamak yanlış olur çünkü sigorta şirketinin istiyeceği ek evraklar olabilir.

Süresiz vekalet ve bir kere iş bitiminde ödemesini yaptım bir kaç avukata sordum vekalet işim bitmiş sayın timaf42 ikinci rapordan kasıt ikinci kez hastahaneye gidip tekrar engel oranı aldım

Sayın simurgmina,
Bireysel başvuruyu nasıl yapabileceğinize dair bilgiyi derneğimizi arayarak edinebilirsiniz.
Yukarda bireysel başvuruların zorlayıcı olacağı yönünde yorumlar yapılmış. Bu her zaman geçerli değildir. Evraklarınız ve dilekçeniz eksiksiz ise siz de hukuki bir destek almadan başvurunuzu yapabilirsiniz. Kendi başınıza ilerleyebileceğiniz noktaya kadar nelere ihtiyaç duyacağızı size iletmekten memnuniyet duyarız.

trafik sigortasına başvurmak için gerekli belgeler başlıca nelerdır

Üst Alt