Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Trakeostomisi olanlar fizik tedavi görebilir mi?

Syhn

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba babam boyun kırigından dolayi boyunundan asagi felc olmus durumda ameliyat oldu fakat birde solunum sıkıntısı çıktı buyuzden trakeostomi yani boynundan delik acıldi cihaza baglı nefes alip veriyor. Birçok hastane buyuzden fizik tedavi vermiyor cihaza baglı oldugu icin. Sizin bildiginiz baska bir yer varmı onerebileceginiz ist anadolu yakasındayız. Lutfen yardım Erenköy vermiyormus onun disında bildiginiz bir yer ?

@Syhn

Elbette görebilir. Hiçbir sakıncası olduğunu düşünmüyorum. Çekiniyorlardır, bu konuda deneyimli bir yer/kişi bulmak lazım

Evet illaki vardir biryer olmak zorunda solunum edemiyor diye insanları kendi haline birakamazlar ama neresi yapiyor onu bulmak lazim Teşekkürler cvbiniz icin

mrb kardeşim ben c5 kırığı var trekastomi filan onların hepsini yasadım çerkes yiğit şahin face adresim ekleyin yardımcı olursam ne mutlu

Üst Alt