Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Transfer mylelit hastaligindan yaptığım malulen emeklilik başvurum reddedildi..?
Malul olmak icin ruhun bedenden ayrilmasi mi gerek sastim kaldim kısacası transfer mylelit hastaligi sonucu alt extereme spastik paraparazi agir orta yuruyus bozuklugu nerojrn mesane gunde 6 defa tak kullanma raporu desitrol hap anal inkontinas gunluk bazi seyrek nobet epilepsi sag goz ven tikanikligi gorme bozuklugu ve sonuc calisma gucunun %60 altindadir malulen emeklilik red
malulen emeklilik için değil erken emeklilik için şansınızı deneyin.kaç yıllık sigortalısısnız? ssk ? kamu? bu bilgileri verirseniz size ne zaman emekli olabileceğiniz konusunda bilgi verelim..
Prim gün sayısı b2300 gün sigorta başlangıç tarih Şubat 1999 yaş 34 hastalığa yakalanma yaşı 29 engelli raporu 74 sürekli ben araştırdım vergi indirimi almam gerek bunun için de ssk li ise gitmeli iyim o zaman da dava mi kaybederim
Yahu nasıl reddediliyor. Bu yazdıklarının her biri ayrı ayrı maluliyet gerektiren durumlar. Acaba başvuruya temal olan raporda bu TAK ve anal inkontinasa dair bir tanı yazılmamış olabilir mi?
Red kararına karşı itiraz ettiniz mi?
Sayin oturanboga hastalığa yakalanali tam 6 yıl oldu Transfer Myelit adına bir iyileşme de olmadı sgk ya 2010 da maluliyet aylığı istedim bana uzun bir süre sora kas Frankel kas ölçümleri yapmam için bir uni veya araştırma hst gitmemi ve istediği tahlili yapıp göndermeyi istedi benim muayane de asıda c diye bir kas olcumu çıktı Nitekim de çalışma gücünün un %60 kaynetnedigiz den red denildi Anal inkontinas nerojen mesane epilepsi paraparezi hiç gündeme bile alınmamış ayaklarım da ki kas olcumum asida c yani orta hasar olduğu için red denilmiştir usulsuzluk başından beri devam da etti itirazlar itirazlar hep red hiç bir de açıklama da yok Nitekim 2013 de dava açtım nu güne dek 12 dava geçti hepsinde kendim girdim avukat tutmadı m davam 3. Yılına girdi adlı tip dosya ma biraz gec bakmakta ve ve 3 oldu benden tahlil ve muayane bulgusu rapor istemektedir sanırım son gönderdiğim raporlarla bir maluliyet oranı tespit edecektir diye düşünüyorum
Birde son olarak video irodinomi sonucu nerojen mesane tespiti yapılmıştır neticesinde son olarak günde 6 kez tak sonda ve ilaç destrol raporu 2 yıllık düzenlenmiştir fakat bu raporları adlı tip gönderemedim itiraz sonucu adlı tip genel Kuruluna gonderecem
not ozur oranın %74 süreki fakat 2010 da agir özürlü % 68 idi sonradan 2104 de ankara numune den aldigim 74 raporda ağır özürlü Hayır yazmışlar itirazda etmedim endişem de şu maluliyet ime bir engel olurmu
Aklıma gelmişken yazayım içimde kalmasın omurilik hasar lari mesane ve bağırsak fonksiyonlarini da bozma ta bu durumu uyanik sgk aleyhine iyi kullanmakta hastalık tek bir hastalık gibi görmeyerek ayrı ayrı hastalık olarak değerlendirmektir
birden fazla hastalık mis gibi degerlendirmek te halbuki tek hastalık bu durumda hastalığım baltazar formülü ne göre hesaplanıyor sgk da diyor ki tek hastalıktan en az %60 olmasi gerek diyor bana göre tam bir fiyasko
Valla kemal Sunal filmine döndü bi işler bu saatten sonra gelicek paranın anca içine. ......... edilir cevapların içinde ayrıca teşekür ederim
Sevgili oturanboga mahkeme aleyhine karar verdi Yargıtay Aşamasındayiz dersek muhtemelen ne kadar zaman alır bu süre bir Bilginiz varmıdır teşekkür ederim saygilar
Dosya yargitya degil adli tip kurumuna gitti adli tip. 3. Ihtisas kurulu bana sen malul ve%60 is gucu kaybi vardir diyor sgk yuksek saglik kurulu hayir %60 is gucunu kaybetmemistir diyor ismahkemesi yargityaa gondermek yerine iki kurum arasindA celiski var diyerek adli tip genel kuruluna dosyami gpnderiyor sonucu size yazarim merak ettigim bu genel kurul suresi ve 3.ihtisad dairesinin. Karari uygular ve onaylarmi bekleyip. Gorucez