Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Transkraniyel Manyetik Stimulasyon'un (TMS) felçlilerde kullanımı!?

amicable

Üye
Konular
21
Reaksiyonlar
0
bu konuyu arastıran veya felç yada kısmi felç olupta bu konudan haberdar olan arkadaşlar var mı:confused:

Şimdi biraz araştırdım da felçle ilgisi yokmuş bu tedavinin daha çok pskiyatrik hastalarda beyin faaliyetleri için kullanılıyormuş

Felçliler için olanı Epidural Stimilation diye geçiyor Türkiyede ( omurilik pili )

4 hasta şuana kadar yapmış ama nedense hiç bir bilgi paylasımı yok

Bende felç geçirdim ama felç kalmadım çok şükür,fakat sol tarafımda ileri derecede uyuşma ve nöropatik ağrı var İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma hastanesi fizik tedavi bölümüne randevu alıp gittim fakat ''Coumadin'' kullandığımdan dolayı havale geçirebilirsin dendi ve araştırdım,''Xarelto''isimli kan sulandırıcı almam nöroloji tarafından uygun görülürse tekrar randevu alacağım fakat Ege üniversite hastanesi nöroloji doktoruna sordum, bu tedavi alan hastalar ilk önce fayda görür durumu yaşıyorlar sonrasında yine aynı duruma dönüyorlar dedi tabi şifa Allahtan size uygun görülürse alın bence belkide fayda görürsünüz

evet daha çok psikiyatri hastalarında uygulanıyormuş

Üst Alt