Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Travma sonrası steres bozuklu f 43 için hangi oranda rapor verilir?

hilal72

Aktif Üye
Konular
18
Reaksiyonlar
0
Benimde sormak istediğim şudur sağlık kurulu raporunda durum bildirir kısmında hastalık bulguları fobik kaçınmalar hipervijilans irritabilite flasbackler diye yazıyor tanıda ise travma sonrası steres bozuklu f 43 kodu var
kararda ise yazan hastalığı tedaviye kısmen cevap vermiştir hastalığı süreklidir.çalışarak hayatını kazanmasına engel değildir.heyet raporuna özür oranı bunun ne kadardır bilen varmı

Sakatlık oranı cetveli'nde ilgili bölge:

D- Nevrotik, stresle ilgili ve somatoform bozukluklar; (yaygın anksiyete bozukluğu, panik bozukluğu, fobi, konversiyon bozukluğu, somatizasyon bozukluğu, hipokondriyazis, Ağır stres tepkisi ve uyum bozukluğu, Dissosiyatif bozukluk )
1-Tedavi ile işlevselliği tam düzelen % 0
2-Tedavi ile işlevselliği kısmen düzelen % 25
3-Tedavi ile işlevselliği düzelmeyen
% 50
Obsesif Kompulsif Bozukluk, Travma sonrası stres bozukluğu
1-Tedavi ile işlevselliği tam düzelen % 0
2-Tedavi ile işlevselliği kısmen düzelen % 30
3-Tedavi ile işlevselliği düzelmeyen % 70

sayın genel yayın yönetmenimiz kısaca % 25 ila % 30 arasındamı olur

OturanBoğa

çok teşekkür ederim bilgileriniz için

bülent bey raporda psikiyatrik rahatsızlığıma sgk nun yüksek sağlık kurulu iş kazası için onay vermemiş ben anlamıyorum bülent bey hayatımı zorlaştıran bu rahatsızlık için neden oran vermiyorki sgk yüksek sağlık kurulu

psikiyartri travmalar gecersiz diyorlar özür oranı sayılmıyormuş ssk kanununa göre bende 100/50 depresyonla beraber aldım sonuç red

Benimki pisikiyatri orta tepresif nöbet 40 verdiler

moverek

meşaj moverek
iş kazasındanmı 40 verdiler size

Üst Alt