Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Trensvers miyelit düzelen var mı?

derdi veren dermanınıa verır sabır edeceksın.. yada etmeyı ogreneceksın beterın beterı var her daım aklında olsun..

Çok saol kardes babam birden bire oldu belden aşağı hareket yoktu 5 ay oldu sadece ayak parmakları oynuyor az

Transvers miyelit hastası olan kimler var?

Herkese iyi bayramlar babam 12 ay dır bu hastalıkla ugraşiyor belden aşagi yok bugün sol ayağını kendisi çekiyor parmaklar oynuyor emeklemesi guzel bu hastalıktan kimler var

Omurilik transvers miyelit

Slm herkeze babam 15 ay oldu hastalikla tanişali transvers miyelit hastası omurilik te intihap varmiş belden aşagi yok bu zamana kadar sag ayanı cekiyor 5 6 kere zorda olsa her iki ayak parmaklar bilekten oynatıyor sizce bunlar iyimi

Crvnokan

Her ilerleme kıymetlidir. Yeke bacak çekme hareketi çok kıymetlidir. İyi gidiyorsunuz bence...

Transvers miyelit

Herkeze gecmiş olsun babam 14 ay dır hasta bu zamana kadar ayaklarını cekiyor itiyor 5 6 kere parmaklar oynuyor hız kalcalarda var ama dızler kırılıyor bazen sizce iyimi

ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Selm arkadaslar ..bursa uludagda tipta3.günüm.TM hastaligi teshisi kondu..zaten Ms yada Tm tanisini kabullenecktim.yalniz benim durumum vücut kendi saldirarak bu enfrksiyonu kendisi yapti..gece bir kac mr daha cekilecek...paylssmk ve merak ettiginiz bi durum olursa seve seve yazarim.

Dostum bugun tm ile tanismamim 3.gunu..bursa tipta yatisimi aldim..burada bu na benzer bir cok hastylada konusuyorum..ilacin etkisi kadar maneviyat ve dirayet cok onemli..hersey birazda bize bagli..

13 yaşında tanıştım bu hastalıkla. Ilk olarak belden aşağısı tutmuyordu. Inanın herşey insanın kendi elinde... Şöyle bir bakıyorumda aradan koca 21 yıl geçmiş. Doktorların yürüyemez dediklerini dün gibi hatırlıyorum ama sanırım bugüne gelmemde rahmetli annemin etkisi oldu. Çünkü ben annemin tek cocuğuydum , o kadar çok üzülmüştü ki ben hastalanınca 37 yaşında hastalığımin ilk ayında kalp krizinden ötürü göçüp gitti bu hayattan. O gün bir söz verdim o göremesede ayağa kalkıp yürüyecektim ve 6 ay içinde yürümeye başladım. Okudum öğretmen oldum, evlendim. Hastalığımdan geriye az biraz aksama, mesane problemleri kaldı ki problem olarak görmüyorum kontrol ediyorum. Umarım bu yaşadıklarım bu hastalıktan müzdarip olanlar için yaşama direnci olur.

Üst Alt