Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Trensvers miyelit için hangi oranda rapor verilir?

Crvnokan

Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Transvers miyelit hastası babam heyet raporu alsam yuzde kac verıyorlar

Ben bu ötv den anladim ama ben kendi adima arac almicam babam 11 aydir hastane hastane geziyor suan fizikte yatıyor ne bakim parasına baş vurduk ne de aldik belden aşağı yok saglik raporu kac olur bilmiyorum yuzde 90 alirmi bakim parası alirmi suan annem bakiyor inanki her hastaneye gitsem hep taksi parasi veriyorum işl butun hastalara sifa diliyorum zor boyle şeyler benim nasil Bi yol cizmeliyim babam birden biri hastalandı transvers miyelit hastası yani omurilik te intihap var ayaklar oynamiyorum yurumuyor

Transverse miyelit

Burada bana cevap verecek yokmu asia siniflamasi L2 İnkomplet asia C ne oluyor....... Babam bir sene olacak belden aşagi yok ama bu zamana kadar ayak parmaklar oynuyor

ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Crvnokan

Edindiğim bilgiye göre bahsettiğiniz hastalık nörolojik bozukluk. Açılımı ise spinal kordda lokal inflamasyon sonucunda motor, duyusal ve otonomik disfonksiyon

Bu durumda aşağıdaki tabloya tabi olmanız gerektiğini düşünüyorum

Tablo 4.3 Santral Sinir Sistemi, Periferik Sinir Sistemi ve Spinal Kord ile ilgili bozukluklar

Anorektal Sistem Nörolojik Bozuklukları Anorektal refleks regulasyonu var, volanter kontrol sınırlı %20
Anorektal refleks regulasyonu var, istemli kontrol yok %40
Anorektal refleks regulasyonu veya istemli kontrolü yok %50

Slm herkeze babam omurilik ilik ıntıhabı var idrar buyuk belden aşagi hareket yok yuzde 84 aldi biz bunu yuzde 90 nasıl aliriz

cb2e2a747a9e1ec9ef8fc90a461381f3.jpg

Üst Alt